Abone Ol

Sosyal medyanın gündeminde Beren Saat var

24 Aralık 2015 Perşembe sosyal medya ratinglerinde bu hafta zirvede Muhteşem Yüzyıl Kösem yer aldı.

Sosyal medyanın gündeminde Beren Saat var

Muhteşem Yüzyıl Kösem, Beren Saat’in diziye dahil olmasıyla ses getirdi. Anastasia’nın Beren Saat’in gelişiyle Kösem Sultan’a dönüşmesi ve Sultan Ahmed’in iyileşmesiyle konuşulan dizi 24,04 Somera Rating ile sosyal medyada 1. oldu.

Fatih Portakal ile Ana Haber, her akşam farklı bir hashtag ile sosyal medya kullanan izleyicileri konuşturmayı başarıyor. Görüşlerin #acilen etiketiyle paylaşıldığı program, 10,74 Somera Rating alarak sosyal medyada en çok konuşulan 2. yapım oldu.

Sivas Bld.Spor-Beşiktaş maçına Milosevic’in Beşiktaş’ın 10 kişi kalmasına sebep olan faulü damgasını vurdu. Beşiktaş 2-0 galip ayrılırken maç 9,43 Somera Rating ile sosyal medyanın 3.sü oldu.

En çok konuşulan 4. yapım İsmail Küçükkaya ile Çalarsaat oldu. Yayın saati boyunca doğuda yaşananlarla ilgili görüşler #hissetmeliyiz etiketiyle paylaşılırken program 7,81 Somera Rating ile 4. sıraya yerleşti.

Kurtlar Vadisi pusu, dizinin ilk sezonunda paketlenip gönderilen zarfın bu bölüm Polat Alemdar’a ulaşması ve Ozi’nin geri dönmesi ile konuşuldu. Dizi 6,67 Somera Rating ile sosyal medyada en çok konuşulan 5. yapım oldu.

Sosyal medyanın gündeminde Beren Saat var - Resim: 1