Abone Ol

Nihat Özdemir konuşunca Süper Lig kulüplerinin korona testi negatife döndü

TFF Başkanı Nihat Özdemir’in pozitif ve negatif oyuncuların ayrılıp lige devam edeceğini açıklamasının ardından kulüpler geri adım attı. Bu durum kısa sürede sosyal medyanın da en çok konuşulan konularından biri haline geldi.

Nihat Özdemir konuşunca korona vakaları iyileşti

Başlangıç tarihi tartışma konusu olan Süper Lig’de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Ankaragücü kulüplerinde korona virüse rastlanmıştı.

Ardından ise TFF 1. Lig ekibi Erzurumspor’da 4’ü futbolcu 7’si kulüp personeli olmak üzere toplam 11 kişinin test sonuçlarının pozitif olduğu duyurulmuştu.

MedyaRadar'da yer alan habere göre;

Peş peşe gelen korona haberlerinin ardından CNN Türk’te canlı yayına katılan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’in “Takımlarda pozitif vaka çıkarsa onları ayırıp yolumuza devam edeceğiz. Biz ne olursa olsun bu ligi oynatacağız” sözleri ise süreçte dikkat çeken değişikliklere neden oldu.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Erzurumspor’dan yeni yapılan açıklamada COVİD-19 testlerinin negatif olduğu ve hasta kimsenin kalmadığı belirtildi.


Söz konusu durum sonrası ise sosyal medya yıkıldı.

Tweetlerde özellikle pozitif vaka açıklaması yapan takımlar ti’ye alınırken, birçok twitter kulanıcısı ise Özdemir’i şakayla karışık ‘koronanın ilacını bulan adam’ olarak ilan etti.

İşte o tweetlerden bazıları:

Nihat Özdemir konuşunca Süper Lig kulüplerinin korona testi negatife döndü - Resim: 1

Nihat Özdemir konuşunca Süper Lig kulüplerinin korona testi negatife döndü - Resim: 2

Nihat Özdemir konuşunca Süper Lig kulüplerinin korona testi negatife döndü - Resim: 3