Abone Ol

Sosyal Medya Fenomeni Gözyaşları İçinde Anlattı

TikTok’ta yapmış olduğu paylaşımları sayesinde kısa zaman içinde fenomene dönüşen Rachel isimli genç bir kız yapay zeka teknolojisiyle oluşturulan çıplak fotoğraflarını gördüğünde büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Sosyal Medya Fenomeni Gözyaşları İçinde Anlattı

Gözyaşları içinde fotoğrafları çektiği esnada aslında giyinik olduğunu anlatan fenomen isim sosyal medyada gündem yarattı.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımların yapay zeka teknolojisiyle müstehcen içeriklere dönüştürüldüğünü söyleyen sosyal medya fenomeni Rachel 301 bin takipçisine gözyaşları içinde durumu anlatmaya çalıştı. Fenomen ismin sosyal medyada yaptığı açıklama kısa zamanda gündeme geldi.

BANA MESAJ OLARAK GÖNDERDİ

Gözyaşları içinde sosyal medya Instagram’da yaptığı paylaşımda Rachel, “Bilmediğim bir hesaptan mesaj geldi ve çıplak fotoğraflarımının bağlantısını içeren bir mesaj aldım. Bunlar benim sosyal medyadan paylaştığım fotoğraflardı. Bana gönderilerin aksine ben tamamen giyiniktim. Sonra yapay zekayla beni çıplak hale getirdiler. Gördüğünüz her şeyin düzenlendiğini ve sahte olduğunu bilmenizi istiyorum. Çıplak içerik yayınlamadım; içerik satmıyorum. Bunların hiçbiri gerçek değil.” dedi.