Abone Ol

"Songül'ün kocası en iyi arkadaşım!!" Kıvanç, Sri lanka fotoğraflarını nasıl savundu?

Sri Lanka'da objektiflere el ele, göz göze ve kucak kucağa görüntüler veren ikili "Çok iyi arkadaşız" demeye devam etse de; Öden'in eşi Canberk Uçucu'nun bu fotoğraflara ne tepki vereceği merak ediliyor.

"Songül'ün kocası en iyi arkadaşım!!" Kıvanç, Sri lanka fotoğraflarını...

Songül'ün kocası en iyi arkadaşım

Kıvanç Tatlıtuğ ile Songül Öden'in Sri Lanka tatilindeki yakınlaşma görüntüleri, ikilinin aşk yaşadığı şeklinde yorumlandı. Tatlıtuğ ise bu iddiaları "Biz sadece arkadaşız" sözleriyle yalanladı.

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 'Gümüş' dizisindeki rol arkadaşı Songül Öden'le arasında aşk yaşandığı iddialarına yanıt verdi. "Songül'ün kocasıyla çok samimiyim. Canberk en iyi arkadaşlarımdan biridir" dedi. Sri Lanka'da el ele...

Dizinin Sri Lanka'daki çekimlerinde samimi görüntüler sergileyen Tatlıtuğ ile Öden'in yakınlaşmalarıyla ilgili ilk söylentiler; birkaç ay önce çıkmıştı. İki oyuncu, bir akşam yemeği sonrası gittikleri mekandan el ele çıkarak, dedikoduları alevlendirmişti. Kıvanç Tatlıtuğ da Songül Öden de aşk yaşadıkları iddialarını yalanlamıştı.

Sri Lanka'da objektiflere el ele, göz göze ve kuçak kucağa görüntüler veren ikili "Çok iyi arkadaşız" demeye devam etse de; Öden'in eşi Canberk Uçucu'nun bu fotoğraflara ne tepki vereceği merak ediliyor. Öte yandan Kıvanç Tatlıtuğ ile Azra Akın'ın ayrılıklarında da Songül Öden'in etkisi olduğu iddia ediliyor.