Abone Ol

Songül Karlı'dan Uğur Arslan'a şok sözler!

Songül Karlı, birlikte program sunduğu Uğur Arslan'la ilgili "Siz bir partner sayesinde bir kanala transfer oluyorsanız sizin partnere ihtiyacınız vardır." dedi.

Songül Karlı'dan Uğur Arslan'a şok sözler!

7 yıl boyunca Uğur Arslan ile program yapan ardından da Acun Ilıcalı ile yaptığı telefon görüşmesi sonrası bir anda kendini TV 8'de bulan Songül Karlı Mynet'e konuştu.

Programının daha 1 haftalık olduğunu vurgulayan Songül Karlı, ''Bu işte tecrübeliyim. 1 ay içinde program oturur. Katılan konukların kurgu olduğunu yorumlayanlar yanlış düşünüyorlar. Aileler bize güvensin'' dedi.

"TV8 ÇOK GÜZEL, SES YOK SEDA YOK"

Arası gergin olduğu Seda Sayan için ''TV 8 çok güzel bir kanal, ses yok seda yok' diyerek göndermede bulunan ünlü sunucu - türkücü, ''Oğlum Efe ile evdeydik. TV 8'den aradılar bir anda kendimi Acun Ilıcalı ile görüşürken buldum. 1 saate nasıl hazırlandım hatırlamıyorum bile. Yırtık bir pantolon ile toplantıya gitmişim. TV 8'i çok seviyorum.. Burada olduğum için değil ama Acun Ilıcalı çok farklı bir kişiliğe sahipmiş''dedi.

"BENİM PARTNERE İHTİYACIM YOK"

7 yıl birlikte izdivaç programı sunduğu Uğur Arslan'ı da unutmayan Songül Karlı, ''Kimsenin ekmeğini almadım. Kimsenin ekmeğiyle oynamadım. Burada tek başıma program yapıyorum. O gücüm var. Siz bir partner sayesinde bir kanala transfer oluyorsanız sizin partnere ihtiyacınız vardır... Benim partnere ihtiyacım yok'' şeklinde konuştu.

O SES TÜRKİYE'DE KİM KAZANIR?

O Ses Türkiye programını zaten daha önceden izlediğini belirten Karlı, ''Güzel bütün sesleri Gökhan aldı ama bilmiyorum kim kazanır.. Sabah akşam eğlence programları yayındna kalktı şimdi O Ses Türkiye bu boşluğu dolduruyor'' şeklinde konuştu.

"ESKİ EŞİMİN EŞİYLE SIK SIK GÖRÜŞÜYORUZ"

Çocuğunun babası eski eşinin yeniden evlenmesi sorusu karşısında Songül Karlı, ''Eski eşim Nur isminde bir bayanla evlendi. Nur bir gün kapıyı çaldı merhaba ben Nur dedi. Çok memnun oldum kendisiyle tanışmama. Eski eşim sadece çocuğumun babası artık zaten ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum. Eski eşimin eşiyle sık sık görüşüyoruz. '' diye konuştu.