Abone Ol

Songül Karlı: Aldatıldım Diyen Kadın Dolandırıcı Kocasının Suç Ortağı

Ünlü Sanatçı Songül Karlı'nın dolandırıcılık davası açtığı eski kocasının önceki eşi Mediha Gülcan Ersoy magazin programında şok iddialar ortaya attı. Songül Karlı konuşan kadının da dolandıcılığa ortak olduğunu belirterek yazılı bir açıklama yaptı.

Songül Karlı: Aldatıldım Diyen Kadın Dolandırıcı Kocasının Suç Ortağı

İşte Songül Karlı adına Avukatının yaptığı o açıklama:

İstanbul, 26 Şubat 2021 Sayın kamuoyunun da bildiği üzere müvekkilimiz Songül Karlı’nın dolandırılması eylemine ilişkin olarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur.

Konu ile alakalı olarak soruşturma safhası devam etmekte olup, soruşturma dosyası hakkında gizlilik kararı bulunması nedeniyle konu hakkında ayrıntılı açıklama yapma imkanımız bulunmamaktadır.

Gizlilik kararının kalkmasının ardından dosyaya ilişkin tüm detaylar kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Ancak dosyamız şüphelilerinden Mediha Gülcan Ersoy’un 25/2/2021 tarihinde bir televizyon programına yapmış olduğu dosya ve müvekkilimiz hakkında algı yaratmaya yönelik açıklamalara cevap verme zarureti doğmuştur.

Şüpheli Mediha Gülcan Ersoy, bir doğum günü organizasyonunda çekilen fotoğrafı da servis ederek televizyon kanalında verdiği beyanlar ile müvekkilim hakkında farklı bir algı yaratma çabasındadır.

Ancak şüphelinin televizyon programında yapmış olduğu açıklamalar müvekkilimizin iddialarını ispat eder niteliktedir. Zira Mediha Gülcan Ersoy’un ifadeleri, şüphelilerin Songül Karlı ile tanıştıktan sonra planlı şekilde anlaşmalı olarak boşandıklarını doğrular niteliktedir.

Şüphelinin “Ben eşime güveniyorum zaten bana bakar” diyerek, kendini aldattığını iddia eden şüpheli eşinden nafaka dahi talep etmeden boşandığını, ardından tekrar barıştıklarını, halihazırda birlikte yaşadıklarını beyan etmesi planlı ve organize olarak nitelediğimiz eylemlerin ilanıdır.

Müvekkil Songül Karlı’nın yıllardır alın teri ile biriktirdiği malvarlığı, planlı ve organize eylemler ile ele geçirilmiştir.

Müvekkilimiz dolandırıldığını anladığı ilk andan itibaren hukuki mücadelesine başlamış olup, çocuğunun geleceği adına, kendisinden hile ile alınan malvarlığı değerlerini son kuruşuna kadar almadan hukuki mücadelesinden vazgeçmeyecektir.

Müvekkilimizin maksadı, televizyon programlarında şüpheliler ile polemiğe girmek değil, hakkını aramak ve almaktır.

Bu nedenle dosyamız şüphelisi Mediha Gülcan Ersoy’un 25/2/2021 ve 26/2/2021 tarihlerinde bir televizyon programında kamuoyunu aldatmaya yönelik algı çalışmalarına itibar etmediğimizi, söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını beyan eder, şüpheliler Metin Yüncü ve Mediha Gülcan Ersoy’a karşı Beykoz Aile Mahkemesinden 6284 sayılı kanuna göre “Koruma Kararı” alındığını, soruşturma dosyası üzerindeki gizlilik kararının kaldırılmasından sonra somut delil ve tespitlerin siz değerli kamuoyu ile paylaşılacağını bildirmek isteriz.

Saygılarımızla, Songül Karlı Vekili, Av. Murat ŞEKERLİ