Abone Ol

Son yılların en seviyesiz canlı yayın tartışması

Eski CHP'li Öztürk Yılmaz ile eski AKP'li vekil Mehmet Metiner, CNN Türk canlı yayınında birbirlerine küfürler ve hakaretler yağdırdı. Programın moderatörü Semiha Şahin yetersiz kalınca seyirciler bütün seviyesiz sözleri izlemek zorunda kaldı.

Son yılların en seviyesiz canlı yayın tartışması

CNN Türk'te yayınlanan CNN Türk Masası programı ekranlarda son yıllarda yaşanan en seviyesiz tartışmaya sahne oldu. Eski CHP Milletvekili Öztürk Yılmaz ile eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner FETÖ ve terör örgütüne destek suçlamasıyla başladıkları kavgada, karşılıklı olarak ağır küfürler ve hakaretlerde bulundular.

Mehmet Metiner, Öztürk Yılmaz'ın Erbil'de Başkonsolosluk yaptığı dönemde oradaki FETÖ'cülerle iç içe olduğunu söyledi. Bunun üzerine Yılmaz, Mehmet Metiner'e "Bunu ispat edemezseniz alçaksınız, şerefsizsiniz, namussuz bir insansınız" dedi.

Metiner ise Yılmaz'a "Siz şerefsiz oğlu şerefsizsiniz" diye karşılık verdi. Öztürk Yılmaz da Mehmet Metiner'e "Akşam sabah FETÖ'yü övmüşsün, söylediğin şeyleri sana dinletirim" deyince Metiner "Dinletmezsen alçaksın, şerefsizsin. Mert adam, delikanlı adam böyle edepsiz laflar etmez. Havlamaz, itlik yapmaz. Bundan sonra benim muhatabım değil. Karşı karşıya geldiğimizde yüreği yetiyorsa aynı lafları etsin. Onun ağzını yırtmazsam namerdim" dedi.

Skandal kavganın yaşandığı programda CNN Türk spikeri Semiha Şahin'in bağırıp çağıran konuklara müdahale edemediği ve yetersiz kaldığı gözlendi. Sunucunun programda acilen reklam arasına gitmeyerek, seviyesiz çirkin hakaretleri seyircilere izletmesi ise eleştirilere neden oldu.

İŞTE O VİDEO