Abone Ol

Son Yaz'dan Merakla Beklenen Haber Sonunda Geldi! Sete Dönüş Tarihi Belli Oldu

Fox TV ekranında yeni dönemde de damga vuracak Son Yaz'dan merakla beklenen haber geldi.

Son Yaz'dan Merakla Beklenen Haber Sonunda Geldi!

Fox TV ekranında yeni dönemde en çok merak edilen dizilerin başında Son Yaz geliyor. Hikayesinin nasıl değişeceği ve neler yaşanacağı hayranlar tarafından sorgulanıyor… Son Yaz dizisi ilk sezon ile çok başarılı oldu ve 21 bölümlük ilk dönem iyi reytingler geldi.

Funda Eryiğit’in ayrılmasının ardından hikayeye güçlü bir kadın karakteri olarak Birce Akalay katıldı. Sare karakteri ile izleyeceğimiz Akalay, istihbaratçı olarak dikkatleri çekecek. Erdem Şanlı, Şebnem Dönmez ve Emre Karayel’in de veda ettiği dizinin ekibine başka isimler de katıldı.

Onur Bay ile Yılmaz Bayraktar dizide yeni karakterlere hayat verecekler. Sarp Levendoğlu ile görüşmeler yapılmış ama oyuncu senaryoyu okuduktan sonra Cihan karakterinden vazgeçmişti. Bu karakter için Yılmaz Bayraktar ile anlaşma sağlandığı ortaya çıktı. Ayrıca hikayenin nasıl devam edeceği kadar çekimlerin ne zaman başlayacağı da merak konusuydu.

İlk sezonu İzmir’de çekilen Son Yaz dizisinin ikinci sezon çekimlerine İstanbul’da başlanacak. Dizi ekibi 25 Ağustos çarşamba günü bir araya gelerek yeni bölümlerin çekimlerine katılacak.

İstanbul’un yanı sıra bazı sahneler Rize’de çekilecek. Yeni isimlerin de hikayeye dahil olma ihtimali bulunuyor. Son Yaz dizi hayranları Ali Atay, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrolünde yer alamaya devam edeceğiz dizideki 3 yıllık zaman atlamasının neleri değiştireceğini de çok merak ediyor.