Abone Ol

Son haber: Survivor'da Ünlüler Gönüllüler adası ne zaman birleşiyor? Acun Ilıcalı açıklama yaptı mı?

Tv8'in izlenme rekorları kıran yarışma programı Survıvor 2016'da son düzlüğe girildi.. Survivor ünlüler ve günüllüler adaları bir partiyle birleşecek. Peki ne zaman? Acun Ilıcalı ne diyor? Yanıtı haberimizde!

Survivor'da birleşme partisi ne zaman? Acun açıkladı mı?

Survivor'da heyecan dorukta. Şimdi gözler iki adanın birleşeceği muhteşem geceye çevrildi. Birleşme partisi adada belli bir yarışmacı sayısının kalmasının ardından gerçekleşecek. Adalarda toplam 12 kişi kaldığında birleşme partisi yapılacak.

Nisan aylarının sonunda yada Mayıs ayının başında birleşme partisinin gerçekleşmesi bekleniyor. Bireysel oyunlara geçilecek olan birleşme partisinin ardından adalardaki dengeler nasıl değişecek merak ediliyor.

Son haber: Survivor'da Ünlüler Gönüllüler adası ne zaman birleşiyor? Acun Ilıcalı açıklama yaptı mı? - Resim: 1Survivor'da Gönüllüler birbirine düştü! Acun bile susturamadı

Merakla beklenen birleşme partisinin haberini ise Acun Ilıcalı, bu hafta dokunulmazlık oyunu öncesi açıklanması bekleniyor.

Peki Survivor 2016'da neler oluyor? Geçtiğimiz hafta kim elendi?

Ayrıntılar ve yeni gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz... Survivor‘dan bu hafta elenmesiyle herkesi şaşırtan Yılmaz Morgül, takım arkadaşı Atakan’ı çok sert sözlerle eleştirdi.

Son haber: Survivor'da Ünlüler Gönüllüler adası ne zaman birleşiyor? Acun Ilıcalı açıklama yaptı mı? - Resim: 2Yılmaz Morgül Survivor'a böyle veda etti

Yılmaz Morgül‘ün adının açıklandığı anda ise Nagihan ve Tuğba Özay büyük şok yaşadı. Survivor'da yapılan oylama sonucunda Yılmaz Morgül en az oyu alarak vedaya etti. Yılmaz Morgül'ün elenmesi şaşkınlık yarattı. Atakan hakkında oldukça sert konuşan Yılmaz Morgül, Atakan’ın etkisi altına alamadığı tek kişinin kendisi olduğunu söyledi.

İşte Yılmaz Morgül‘ün Atakan hakkındaki o sözleri:

Son haber: Survivor'da Ünlüler Gönüllüler adası ne zaman birleşiyor? Acun Ilıcalı açıklama yaptı mı? - Resim: 3Survivor Eda Akkaya hangi dizide oynayacak? Eda Akkaya kimdir? - Magazin haberleri

“Bu adamın nokta atışı yapamadığı tek insan Yılmaz Morgül oldu. Krallığını ilan etti ve alamadığı tek insan Yılmaz Morgül oldu. Önce bana insan olarak gelmeliydin. Çünkü ben insan olarak yaklaştım. Sana her türlü desteği verdiğimi söyledim. Ben sanatçı hassasiyeti yaşayan bir insanım. Bu kötülüklere daha fazla dayanamayacağımın altını çizdim son bir kaç haftadır. Benim hayatımda böyle kötü insanlar yok. Böyle kötü bir insan yok. Hep iyilikler için hayatını adamış birisiyim. Ama arkadaşlarıma yapılan davranışları hakaretleri senaryoları kabul edemiyorum. Dün gece öyle şeyler duydum ki bu arkadaşın yakın arkadaşlarına yapmadığı planladığı. Ben çok üzüldüm bunlara çok etkilendi. Diğer arkadaşlarımın hepsini çok seviyorum. Ama hepsine hükmetmeye çalışan bu Allah kulunu da Allah’a havale ediyorum.

‘KENDİNDEN UTAN AYNAYI TUT YÜZÜNE’

Son haber: Survivor'da Ünlüler Gönüllüler adası ne zaman birleşiyor? Acun Ilıcalı açıklama yaptı mı? - Resim: 4Survivor'da Semih Öztürk, Gizem Memiç'e şehvetli dedi, ortalık karıştı - Survivor haberleri

Sen ancak ada hayatında şunu yaparsın ‘Mehmet bana hindistan cevizi, Ezgi tişörtüm nerede’ Senin için herkes sana hizmet etmesi, senin dediklerini yapması gereken kişiler. Herkes haddini bilecek. Ben sana dua eden insanım. Utansana kendinden, aynayı tut kendine.

ACUN ILICALI “YILMAZ MORGÜL HERKESE ÖRNEK OLMALI”

Yılmaz Morgül’ün elenmesinin ardından Acun Ilıcalı ise Morgül hakkında övgü dolu sözler söyledi. Morgül’ün adadaki herkese örnek olması gerektiğini söyleyen Ilıcalı, “Survivor’a Yılmaz Morgül’ü davet ederken performans olarak güveniyorduk ve belli bir başarı elde edeceğine inanıyorduk. Yılmaz Morgül Survivor’ın kazananlarından biridir. Yılmaz Morgül yaş olarak hepinizden büyük olmasına rağmen oyun performansı ve adadaki yapıcılığıyla hepinize örnek olmuştur. Çok değerli bir sanatçı dostumuzu Survivor’da görmüş olduk. Ben o kadar zorlanmana rağmen burada kalmanı azmini takdir ediyorum. Bu hafta elenmeni bende beklemiyordum benim için de sürpriz oldu” dedi.

KIZLARDA SEMBOLÜ KİM ALDI? Sembol oyununda finale Ünlüler takımından Ezgi ve Nagihan kalmıştı. Finalde karşılaşan Ezgi ve Nagihan’ın yarışı izlemeye değerdi. Nagihan iki oyunu da kazandı ve Ezgi’yi 2-1 mağlup ederek kızlarda final sembolünü alan isim oldu.

ERKEKLERDE SEMBOLÜ KİM ALDI? Erkeklerde ise finale yine Ünlüler takımından Yunus Günçe ve Avatar Atakan kalmıştı. İlk oyunu Yunus Günçe aldı ve Atakan karşısında 1-0 öne geçti. Ancak Avatar Atakan sürprize yer vermedi ve Yunus Günçe’yi 2-1 mağlup etmeyi başararak, final sembolünün sahibi oldu.

SURVIVOR 5 NİSAN ÖDÜL NEYDİ? Kızlarda Nagihan, erkeklerde de Atakan kazandığı için ödülü de Ünlüler takımı kazanmış oldu. 5 Nisan 2016 Survivor’da ödül de karnıyarık ve pilavdı. Ünlüler takımı mor odaya girip karnıyarık pilav yediler ve bir kez daha final sembol oyununda Gönüllülere ödül göstermediler.