Abone Ol

Son haber: İşte Benim Stilim 2016 finali kim kazandı?

Ekranların fenomen yarışması İşte Benim Stilim finali birincisi kim oldu ve para ödülünü kim kazandı? İşte Benim Stilim finali kim elendi sorusu yanıtını buldu. 6. sezon birincisi kaç para kazandı? Detayları haberimizde.

İşte Benim Stilim finalinde kazanan kim oldu?

İşte Benim Stilim 8 Nisan 2016 final gecesinde kim birinci oldu ve para ödülünü kim kazandı soruları yanıt buldu. İşte Benim Stilim finali saat 23.15'te TV8 kanalında izleyici ile buluştu. İşte Benim Stilim birincisi ve para ödülünü kazanan isim Yeşim Aydın oldu.

İşte Benim Stilim yarışması final gecesiyle ekranlara veda etti.. İşte Benim Stilim yarışması yeni yayın döneminde olmayacak.

İŞTE BENİM STİLİM FİNALİ KİM KAZANDI 8 NİSAN KİM ELENDİ KİM BİRİNCİ?

Son haber: İşte Benim Stilim 2016 finali kim kazandı? - Resim: 1İşte Benim Stilim Yeşim Aydın'ın olay yaratan Instagram pozları

İşte Benim Stilim final gecesi saat 23.15'te başladı. İşte Benim Stilim finalinde konuk jüri üyesi Sinan Akçıl oldu. İşte Benim Stilim birincisi olmak için jürinin önüne bu gece 7 isim çıktı. İşte Benim Stilim finaline kalan ve büyük para ödülünü kazanmaya yakın olan yarışmacılar Yeşim Aydın , Bahar Candan , Yağmur Taktaş , Meral Avcı , Selay Topçuoğlu ,
Ayşan Ojagverdiyeva ve Tuğba İldiz son kez podyumda yürüdü. Sms oylaması sonucu İşte Benim Stilim 6. sezonunun birinci olmaya hak kazanan ismi ise Yeşim Aydın oldu. Yarışmanın 2.si olduğunu öğrenen Bahar Candan, stüdyoyu terk ederken, İşte Benim Stilim 6. sezon 3.sü ise Meral Avcı oldu.

Son haber: İşte Benim Stilim 2016 finali kim kazandı? - Resim: 2

BAHAR CANDAN KİMDİR?

Son haber: İşte Benim Stilim 2016 finali kim kazandı? - Resim: 3Bahar Candan'ın olay yaratan Instagram pozları

İşte Benim Stilim finaline kalan Bahar Candan 18 yaşında Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesinde öğrencisi. Survivor'dan elenen Nihal Candan'ın kardeşi olan Bahar Candan, hem jüriye saygısızlığı hem bir türlü kesmediği tiksinti verici tırnakları ile gündem oldu. Buna rağmen finale kadar taşınan Bahar Candan instagram hesabındaki lolita pozları ile de tepki çekti.

YEŞİM AYDIN KİMDİR?
İşte Benim Stilim birinciliğinin açık ara favori ismi olan Yeşim Aydın 21 yaşında. Yeşim Aydın'ın daha önce çalışma hayatı olmasına rağmen belirli bir mesleği yok. Bilim kurgu filmlerini seven Yeşim Aydın, Bahar Candan ile olan kavgaları ile işte benim stilimde çok konuşuldu.

YAĞMUR TAKTAŞ KİMDİR?

Son haber: İşte Benim Stilim 2016 finali kim kazandı? - Resim: 4Yağmur Taktaş

Yağmur Taktaş 20 yaşında ve Adanalı. Lise mezunu olan Yağmur Taktaş en büyük zevkini alışveriş ve yemek yapmak olarak niteliyor. Pahalı kıyafetleri ile gündeme gelen Yağmur Taktaş İşte Benim Stilim'i karıştıran kavgalarda başroldeydi.

MERAL AVCI KİMDİR?

Ütopya yarışması ile tanınan Meral Avcı 1987 Ardahan doğumlu. İstanbul'da yaşayan Meral Avcı, Okul Öncesi Eğitim ve Psikolojisi mezunu. Seyahat etmek, ata binmek, yüzmek, plates ve aletli jimlastik Meral Avcı'nın vazgeçilmezleri arasında.

SELAY TOPÇUOĞLU KİMDİR?

Selay Topçuoğlu 1984 İstanbul doğumlu. Lise öğrenimini Ankara'da tamamladıktan sonra Radyo-Televizyon eğitimi alan Selay Topçuoğlu Profesyonel Aşçılık eğitimi de görmüş. Bir sene içinde 45 kilo vererek bugünkü fit haline kavuşan Selay Topçuoğlu kendini merhametli biri olarak tanımlıyor.

AYŞAN OJAGVERDİYEVA KİMDİR?

Ayşan Ojagverdiyeva Azerbaycanlı yarışmacı. Ayshan Ojaghverdiyeva, 8 Haziran 1991 Azerbaycan doğumlu. 2 yaşından itibaren ailesiye Rusya'da yaşamaya başlayan Ayşan, 10 yaşına geldiğinde ise tekrar memleketine yerleşmişlerdir. Eğitimini Ankara'da tamamlayan Aysan  Beykent Üniversitesi İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümü mezunu.

TUĞBA İLDİZ KİMDİR
Tuğba İldiz 18 Aralık 1988'de İstanbul'da doğdu. Anadolu Üniveritesi İktisat bölümünü bitirdi, İstanbul Üniversitesi Yönetim bölümünde ise 4. sınıfta. 6 yaşında profesyonel olarak artistik cimnastik ile tanışan Tuğba bu dalda 39 madalyaya sahip.

14 yaşından beri profesyonel olarak da dans eden Tuğba, Ajda Pekkan, Murat Boz gibi sanatçıların sahnesinde ve Anadolu Efes'in Cheerleader grubunda Efes kızlarında yer aldı. Tuğba'nın modaya olan ilgisi sahneden geliyor. Hobileri arasında sanatçıların sahne kostümlerini tasarlamak olan Tuğba bu yolda ilerlemek istiyor. Aynı zamandayaşam koçluğu da yapıyor.