Abone Ol

Son dakika: Sisi'den şok iddia: Vatan Şaşmaz'ın Filiz Aker'den önce dansöz yeğeniyle ilişkisi vardı

Odatv'nin haberine göre, Seyhan Soylu, Twitter’da yayımladığı videoda, Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker’in ilişkisiyle ilgili menajer Orhan Saydam’la görüştüğünü belirtti.

Sisi'den şok iddia: Vatan Şaşmaz'ın Filiz Aker'in yeğeniyle ilişkisi vardı

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, Conrad Otel'de eski manken Filiz Aker tarafından öldürüldü. Aker daha sonra aynı tabancayla intihar etti.

Olayın ardından "Sisi" lakaplı ünlülerin menajeri Seyhan Soylu, Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker’in ilişkisine dair açıklamada bulundu.

Seyhan Soylu, Twitter’da yayımladığı videoda, Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker’in ilişkisiyle ilgili menajer Orhan Saydam’la görüştüğünü belirtti.

Orhan Saydam’ın Filiz Aker’in eski menajeri olduğuna dikkat çeken Soylu, “Vatan Şaşmaz ile ilişkileri doğru muydu, bana teyit eder misiniz?” diye sorduğunu iddia etti.

Seyhan Soylu, Orhan Saydam’ın Filiz Aker ve Vatan Şaşmaz ilişkisini teyit ettiğini belirterek iddialarını şöyle aktardı:

“7-8 ay sürdü. Bu ilişkilerinden ayrılma sebebi daha önce aynı kandan başka bir dansöz, oryantal biriyle birlikteymiş hatta Conrad Otel'de evlenmiş. Kim olduğunu anladınız canım, onun için de zaten o Vatan’ı aklamaya çalışmış.”

Seyhan Soylu'nun, isim vermeden “aynı kandan başka bir dansöz, oryantal biriyle birlikteymiş” diyerek Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan’ı işret ettiği öne sürüldü. Yeğen Ercan cinayet sırasında oteldeydi.

Dora Ercan, ünlü sunucunun cenaze törenine katılarak da tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Ercan yaptığı kısa açıklamada "İnsanlık görevimi yapmaya geldim. Çok dikkat çekmek istemiyorum. 15 yıllık arkadaşım, teyzemden dolayı sevmiyorum" demişti.

Dora Ercan, cinayet ve intihar sonrası yaptığı açıklamada ise "Teyzemde tutku halindeydi. Vatan’ın hiçbir suçu yok. Teyzemin bitmeyen bir Vatan aşkı vardı. Teyze 'saçmalama' derdim. 'Karısını boşayacak benimle evlenecek' derdi. Neden böyle oldu hiç bilmiyorum. Yerde bir adam yatınca Vatan’a olan aşkını bildiğimden 'odur' dedim. Teyzeme çok üzüldüm, ama Vatan’a 10 kat daha üzüldüm" diye konuşmuştu.

odatv