Abone Ol

Son dakika: Reina katliamcısı terörist Doğu Türkistanlı çıktı

Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman Ortaköy saldırısıyla ilgili flaş bir bilgiyi aktardı.

Reina katliamcısı terörist Doğu Türkistanlı çıktı

"Canan Barlas ile Gündem" programında Ortaköy saldırısı masaya yatırıldı. Programın konuklarından Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman saldırganın kimliğinin belirlendiğini son dakika bilgisi olarak açıkladı.

Karaman, saldırganın Doğu Türkistan uyruklu olduğunu, kod adı kullandığını, Zeytinburnu'dan taksiye binerek Beşiktaş sahilinden Ortaköy'e gittiğini, saldırganın yolda taksi şoförünün cep telefonundan bir görüşme gerçekleştirdiğini, saldırganı taşıyan taksi şoförünün de gözaltında olduğunu belirtti.

İŞTE O HAİN

Son dakika: Reina katliamcısı terörist Doğu Türkistanlı çıktı - Resim: 1

Reina'ya yılbaşı gecesi düzenlenen terör saldırısını gerçekleştiren teröristin yeni fotoğrafları ortaya çıktı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, izledikleri güvenlik kamera görüntülerinden saldırganın bir başka görüntüsüne ulaştı.

Söz konusu fotoğraf habercilerle paylaşıldı. Üzerinde koyu renkli anorak bulunan kişi çekik gözleri, geniş elmacık kemikli yüzüyle dikkati çekiyor.

TEM ekipleri saldırganın yerini belirlemek için çalışmaları sürüyor.

ORTAKÖY SALDIRGANI BÖYLE KAÇMIŞ

Ortaköy'de 39 kişinin öldüğü saldıryı gerçekleştiren teröristin olay yerinden uzaklaştıktan sonraki görüntülerine Habertürk TV ulaştı.

Habertürk muhabiri Osman Girgin, Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı programında yayınlanan görüntülerle ilgili bilgi verirken, saldırganın olay yerinden taksi ile uzaklaştığı ve daha sonra araçtan indiği görülüyor.

Taksiciyle tartışan saldırganın bir başka taksiye binerek olay yerinden uzaklaştığı kameralara yansıyor.