Abone Ol

Son dakika… Melih Gökçek Erdoğan’a yer vermedi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 13 yıldır çıkarttığı haftalık Büyükşehir Ankara Dergisi ile Ankaralılara veda etti.

Son dakika… Melih Gökçek Erdoğan’a yer vermedi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 13 yıldır çıkarttığı haftalık Büyükşehir Ankara Dergisi ile Ankaralılara veda etti. Dergide Gökçek’in, Bülent Ecevit dahil birçok siyasi liderle fotoğrafları yer alırken, sık sık 'liderimiz' diye hitap ettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım'a yer vermemesi dikkat çekti.

Ücretsiz olarak dağıtılan dergide, Gökçek’in çocukluğundan başlayarak bugüne kadar olan bazı fotoğrafları ve hayatına dair yazılar yer aldı.

Son dakika… Melih Gökçek Erdoğan’a yer vermedi! - Resim: 1

Dergide Gökçek'in renkli bir karaktere sahip olduğu belirtildi, Dinozorlarla, papağanla, bisiklete binerken, çarpışan otoda fotoğrafları yayınlandı.

Son dakika… Melih Gökçek Erdoğan’a yer vermedi! - Resim: 2

Gökçek'in çok sayıda siyasetçi ile fotoğrafına yer verilirken, siyasetçilerle iyi bir diyalog halinde olduğu da savunuldu. Gökçek'in Turgut Özal, Necmettin Erbakan, Bülent Ecevit ve Alparslan Türkeş ile fotoğrafları da dergide yer aldı. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın tek kare fotoğrafına yer verilmedi.

Son dakika… Melih Gökçek Erdoğan’a yer vermedi! - Resim: 3

REFAH PARTİSİ VAR AKP YOK
Gökçek'in çocukluğundan itibaren hayatının paylaşıldığı bölümde ise siyasete ilk adımını ANAP'ta attığı, ardından Refah Partisi'nden milletvekili seçildiği ve sonrasında Refah Partisinden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilip beş dönem başkanlığa devam ettiği bilgisi yer aldı. Ancak derginin hiçbir bölümünde AKP'den bahsedilmedi.

Son dakika… Melih Gökçek Erdoğan’a yer vermedi! - Resim: 4

ATATÜRK’Ü HATIRLADI
Dergide Gökçek, Ankara'yı köy görünümünden kente, kent görünümünden de marka kente dönüştüren belediye başkanı olarak tanımlandı. Gökçek, “İlk günden itibaren canla başla çalıştım. Ankara'nın akmayan suyunu, kirli havasını, dar yollarını, trafik sıkıntısını, çöp sorununu ve daha birçok problemini kısa sürede çözdük” mesajına yer verdi. Dergide Cumhuriyet Bayramı'na da iki sayfa yer ayrıldı. Gökçek giderayak Atatürk’ü de hatırladı.

Atatürk'ün fotoğrafları ile, ulu önderin Cumhuriyet'in 10. Yılında yaptığı konuşmanın kendi el yazısıyla yazdığı taslağı da yayınlandı.