Abone Ol

Son dakika: Kırgın Çiçekler 78. bölüm fragmanı yayınlandı mı, Kırgın Çiçekler son bölüm izle

27 Mart Pazartesi akşamı Kırgın Çiçekler son bölüm ATV’de izleyicilerle buluştu. Kırgın Çiçekler son bölüm heyecan dolu bir konuyla ekranlara gelirken, Zehra bebeğini aldırmaya karar verdi.

Kırgın Çiçekler 78. bölüm fragmanı, Kırgın Çiçekler son bölüm izle

ATV’nin sevilen dizisi Kırgın Çiçekler 78. yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. 27 Mart Pazartesi akşamı Kırgın Çiçekler son bölüm ATV’de izleyicilerle buluştu. Kırgın Çiçekler son bölüm heyecan dolu bir konuyla ekranlara gelirken, Zehra bebeğini aldırmaya karar verdi. Mesude ameliyata alındı ancak Eylül annesini kaybetmenin acısıyla yüzleşti.

Kırgın Çiçekler 78. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? ATV’nin dram yüklü dizisi Kırgın Çiçekler son bölüm izleyenleri gözyaşlarına boğdu. 27 Mart Kırgın Çiçekler son bölümde, Zehra bebeğini aldırmaya karar verdi. Mesude ameliyata alındı ancak Eylül annesini kaybetmenin acısıyla yüzleşti. Mesude öldü mü? İşte, Kırgın Çiçekler son bölüm izleme linki ve 78. yeni bölüm fragmanı. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izlenebilecek.

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kemal, Mesude'yi ağır yaralı bırakarak kaçar. Evdeki kavga seslerini duyan komşular polis çağırır. Serkan durumu öğrenerek Eylül'e haber verir. Selin, Güney'in mirastan pay almak için dava açtığını öğrenerek Songül'ü suçlar.

Hiçbir şeyden haber olmaya Songül, Güney'le kavga eder. Zehra bebeği aldırmaya karar verdiğini açıklar. Sadullah, Zehra'ya engel olmak için istediği her şeyi kabul eder. Mesude ameliyata alınır. Hastanede gergin bekleyiş başlar. Mesude'nin durumu giderek kötüleşirken, Eylül annesini kaybetmenin acısıyla yüzleşir.

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM İZLE - ATV

KIRGIN ÇİÇEKLER OYUNCULARI

Özgür Çevik
Toprak

Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen deneyimli bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

İpek Karapınar
Feride

Trabzonlu okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın çok sert davrandığı bu çocuklara kalbini sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini umut etti. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

Biran Damla Yılmaz
Eylül

16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

Gökçe Akyıldız
Songül

16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası Songül'ü istememiş. Hiçbir yerde güvende hissetmiyor. Bu yüzden sert. Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakar.

Hazar Motan
Cemre

16 yaşında. Nişantaşı'nın zengin ve popüler kızı. Bir evin bir çocuğu.Yetimhane kızlarıyla arasında asla yıkılmayacak duvarlar olduğuna inanıyor. Babasının nasıl bir bataklığa saplanıp günden güne karardığını fark edemiyor...

Çağla Irmak

Kader

16 yaşında. Doğduğu gün bir fırının un çuvalları arasına bırakılmış. O gün bugündür yetimhanede yaşıyor...

Aleyna Solaker

Meral

16 yaşında. Gayri meşru olduğundan annesi tarafından yetimhaneye verilmiş.