Abone Ol

Son dakika: İstanbul'da yarın okullar tatil mi?

İstanbul'da okullar 3. kez tatil edildi. Kar yağışının başlamasının ardından öğrenciler 'İstanbul'da yarın okullar tatil mi?' sorusunu soruyordu.

Son dakika: İstanbul'da yarın okullar tatil mi?

İstanbul'da dün gece zayıflayıp son bulan kar yağışı bugün öğlen saatlerinde etkili bir şekilde yeniden başladı.Bağcılar ve çevresi saat 13.00 den itibaren etkili kar yağışının başladığı bölgelerden biri. Kar aynı saatlerde Taksim'de de yağmaya başladı.

AKOM'dan alınan bilgilere göre, öğle saatlerinde kar yağışının yeniden başlaması ve akşam saatlerine kadar da molalarla devam etmesi bekleniyor. Akşam lodos yönüne dönmesi beklenen rüzgarın güneyden taşıyacağı ılık hava ile sıcaklıkların birkaç derece artması bekleniyor.

Salı, çarşamba ve perşembe günü İstanbul'da karla karışık yağmur bekleniyor. Gece sıcaklığı -3 derece olan İstanbul'da çarşamba önce 0 dereceye perşembe günü de 3 dereceye yükselecek. Gündüz sıcaklığı 7 dereceye çıkacak.

Cuma günü parçalı bulutlu, Cumartesi ise yağmur görülecek. Sıcaklığın Cumartesi günü gündüz 10 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ!

İstanbul Valisi Vasip Şahin twitter'dan yaptığı açıklamada "İlimizde beklenenin üzerinde kar yağışı sebebiyle ulaşım güvenliği bakımından eğitim-öğretime Çarşamba günü ara verilmiştir" dedi.