Abone Ol

Son dakika haberleri: Trabzonspor taraftarları hakemi dövdü, Fenerbahçe maçı durdu

Karşılaşmanın 86.dakikasında saha karıştı. Avni Aker'de kale arkası tribünlerinden bir grup taraftar sahaya girdi. Güvenlik görevlileri sahaya giren taraftarlara müdahele etti. Karşılaşma 89.dakikada yarım kaldı.

Trabzonspor taraftarları hakemi dövdü!

Karşılaşmanın 86. dakikasında saha karıştı. Avni Aker'de kale arkası tribünlerinden bir grup taraftar sahaya girdi. Güvenlik görevlileri sahaya giren taraftarlara müdahele etti. Karşılaşma 89.dakikada yarım kaldı. Sahaya giren bir taraftar maçın 6. hakemi Volkan Bayarslan'ı tekme tokat dövdü. Araya giren güvenlik görevlileri Bayarslan'a taraftarın elinden zor aldı.

Hakem Bülent Yıldırım arkadaşlarını ve futbolcuları soyunma odasına yönlendirirken güvenlik güçleri sahaya giren diğer taraftarları durdurmaya çalıştı. Bu arada bir taraftar bayrak direğinde yer alan Fenerbahçe bayrağını söktü ve yerine Trabzonspor atkısı taktı.

Fenerbahçe maçta 4-0 öndeyken maçın son dakikalarına doğru Trabzonspor taraftarının tepkisi başladı. Güvenlik önlemleri de alındı ama taraftarlar sahaya girdi. Bunun üzerine 89. dakikada hakem ve futbolcular soyunma odasına gitti.

Taraftarlardan biri altıncı hakem Volkan Bayarslan'a saldırdı. Futbolculara herhangi bir müdahale olmadı.

Futbolcular soyunma odasındayken Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak saha kenarına gelerek formasını bıraktı ve bitti işaretini yaptı.

Fenerbahçeli futbolcu Nani oyundan çıkarken bir Trabzonspor taraftarı Portekizli yıldız futbolcunun formasını istedi. O da verdi. Ama taraftarın tepkisi üzerine taraftar formayı iade etmek zorunda kaldı.

Maçtan sonra Lig TV'ye konuşan Gökhan Gönül "Her sene buraya geliyoruz. Her sene olay oluyor. İnşallah bu son olur. Biz futbolcular olarak ortamı germemek için her şeyi yapıyoruz ama olmadı. Kara bir gün. Artık bu olaylara önlem alınmalı" dedi.

Simon Kjaer de daha önce bir şey görmediğini ve bu olayların Türk futboluna yakışmadığını söyledi.

Fenerbahçe'nin maçtaki gollerini 23'te Alper Potuk, 27'de Volkan Şen, 57'de Nani, 62'de de frikikten Robin Van Persie kaydetti. Bu galibiyetle Fenerbahçe'nin Manisa'da puan kaybeden Beşiktaş ile puan farkı üçe indi.