Abone Ol

Son dakika haberleri: Reina katliamını yapan alçak teröristin kamera görüntüleri ortaya çıktı

Yılbaşı gecesi Reina'da katliam yapan ve 39 insanı öldüren cani teröristin kameralara takılan en net görüntüsü ortaya çıktı.

İşte o terörist! Reina Katliamcısı alçak kamerada!

Yılbaşı gecesi Ortaköy’deki gece kulübünü kana bulayan teröristin yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Ortaköy’de yeni yılın ilk saatlerinde bir gece kulübüne silahlı terör saldırısı gerçekleştiren saldırganın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik güçleri bu görüntüleri inceleme altına aldı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Beşiktaş Ortaköy'deki eğlenme mekanı Reina'ya yeni yılın ilk saatlerinde düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği, 65 kişinin de yaralandığı hain terör saldırısıyla ilgili soruşturma sürüyor. İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, yaptıkları çalışmalarda yılbaşı gecesi gerçekleşen terör saldırısıyla ilgili olabileceğini değerlendirdiği 8 kişiyi gözaltına aldı. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışmaları devam ediyor. Teröristle ilgili yeni bir görüntü ortaya çıktı.

İHA'nın bu akşam geçtiği habere göre Ortaköy'de yeni yılın ilk saatlerinde bir gece kulübüne silahlı terör saldırısı gerçekleştiren saldırganın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde teröristin bir gişe sorumlusu ile konuştuğu görülüyor. Güvenlik güçlerinin zanlıyı arama çalışmaları ise sürüyor.

Reina'daki kanlı saldırıyı gerçekleştiren teröristin tespit edilen fotoğraflarından...

FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, izledikleri güvenlik kamera görüntülerinden saldırganın bir başka görüntüsüne de ulaşmıştı. Söz konusu fotoğraf habercilerle paylaşıldı. Üzerinde koyu renkli anorak bulunan kişi çekik gözleri, geniş elmacık kemikli yüzüyle dikkati çekiyor.