Abone Ol

Son dakika haberi: Şortlu kızı tekmeleyen Abdullah Çakıroğlu yeniden gözaltına alındı

İstanbul Maslak'ta bir otobüste yolculuk yapan Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu (35) ifadesinin ardından serbest bırakıldıktan sonra yakalama kararı çıkarıldı.

Sırıtarak çıkmıştı ama... O saldırgan gözaltında

Hemşire Ayşegül Terzi'nin, 12 Eylül'de Alemdağ Polis Merkezi'ne giderek bir erkek şahsın otobüste aniden yüzüne tekme attığını belirtip şikayette bulunması üzerine, gözaltına alınan Abdullah Ç. emniyetteki işlemleri tamamlanıp adliyeye sevk edilmişti.

Abdullah Ç. adliyedeki işlemlerinin ardından öğleden sonra serbest bırakıldı.

Ancak akşam saatlerinde Abdullah Ç., hakkında Nöbetçi savcılık talimatı ile "Halkı kin ve düşmanlığa teşvik etmek" suçlamasıyla tekrar yakalama kararı çıkartıldı ve şüpheli gözaltına alındı.

Güvenlik kamerasıyla tespit edildi

Hemşire Ayşegül Terzi, 12 Eylül'de Alemdağ Polis Merkezi'ne giderek bir erkek şahsın otobüste aniden yüzüne tekme attığını belirtip şikayette bulunmuştu. Bu doğrultuda çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, otobüsün güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek tespit ettiği şüpheli Abdullah Ç'yi gözaltına almıştı. Şüpheliyi teşhis etmek için emniyete gelen Terzi, Abdullah Ç'nin yakalanmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirtmişti

Kaynak: AA