Abone Ol

Son dakika haberi: Giresun'da askeri helikopter düştü

Giresun'dan son dakika haberi... Giresun’da bayramlaşma ve bir şehit ailesini ziyarete giden komutanlar ve eşlerinin içinde bulunduğu iddia edilen askeri helikopterin Alucra ilçesi Tohumluk yaylasına düştüğü iddia ediliyor.

Giresun'dan son dakika haberi... Giresun’da bayramlaşma ve bir şehit ailesini ziyarete giden komutanlar ve eşlerinin içinde bulunduğu iddia edilen S-70 Skorsky tipi askeri helikopter Alucra ilçesi Tohumluk yaylasına düştü. 'Giresun'da helikopter düştü' ihbarı üzerine bölgeye arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Helikopterde Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru da var. Helikopterde 8 asker, 4 asker eşi ve 3 çocuğun bulunduğu belirtiliyor. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ayrıntıları aktaracağız...

Son dakika haberi: Giresun'da bölgedeki karakollara bayramlaşmaya ve şehit ailesini ziyarete giden komutanların bulunduğu askeri helikopter dönüşte Alucra İlçesi Tohumluk Yaylası’nda düştü. S-70 tipi Skorsky helikoperde 15 kişi bulumuyor...

TUĞGENERAL, ALBAY, BİNBAŞI...

DHA'nın haberine göre Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, yanındaGiresun İl Jandarma Komutanlığı’ndan görevlilerin de bulunduğu heyetle Alucra’ya bayramlaşmaya ve şehit ailesini ziyarete gitti.

İçinde Tuğgeneral Doğru ile bir yarbay, bir bınbaşı ve bir üsteğmen ve astsubayların da aralarında olduğu 8 asker, 4 asker eşi ve 3 asker çocuğunun bulunduğu helikopterinsaat 17.30 sıralarında Alucra ve Yağlıdere ilçeleri arasındaki Tohumluk Yaylası’na düştüğü ihbarı geldi. Bölgeye arama kurtarma ekipleri ve ambulanslar sevk edildi. Bölgenin dağlık bir alan olduğu belirtiliyor.

KOMUTAN EŞLERİ HELİKOPTERDEYDİ


Helikopterde Alucra ilçesine bir şehit yakınına ziyarete giden Jandarma Bölge Komutan Vekili Tuğgeneral Mustafa Doğru ve eşinin, il jandarma kurmay başkanı ve eşi ile, il alay komutanı ve eşinin de aralarında bulunduğu iddia ediliyor.

HELİKOPTER NEDEN DÜŞTÜ?

Helikopterin sis mi arıza mı yoksa başka bir nedenden mi düştüğü henüz bilinmiyor.

CANİKLİ GİRESUN'A GİDİYOR

Başbakan Yardımcısı Mustafa Canikli, Giresun'a hareket etti.