Abone Ol

Son dakika haberi: AKP'li ve HDP'li vekiller tekme tokat kavga etti! İdris Balüken'in kolu çıktı

Dokunulmazlık fezlekelerinin görüşüldüğü TBMM Anayasa Komisyonu’nda AK Partili ve HDP'li milletvekilleri arasında yine kavga çıktı.

Meclis'te tekme tokat kavga! HDP'liler fena dayak yedi

Kavga, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın konuşması esnasında başladı. Bozdağ'ın önceki toplantıda bazı danışmanların önceki oturumda çıkan kavgaya karıştığını söylemesinin ardında HDP Milletvekili Garo Paylan'ın "Hayır yalan söylüyorsunuz" diye bağırdı. HDP milletvekili Ayşe Acer Başaran'ın olan biteni cep telefonuna kaydetmesine AK Parti milletvekillerinin tepki göstermesiyle kavga başladı.Bunun üzerine HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan "İftira atıyorsunuz" dedi.

Komiyonda gerilim tekrar arttı. AK Parti ve HDP'li milletvekilleri arasında çıkan kavgada su şişeleri atıldı. Vekiller arasında tekmeler ve yumruklar da atıldı.

AK Parti ve HDP'li vekiller arasında çok büyük bir kavga yaşandı. Kavga sonrası AK Partili Mustafa Şentop oturumu kapattı.

Teklifin tümü üzerinde yapılan görüşmeler yapılırken Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, geçtiğimiz hafta yaşanan kavga görüntülerini eleştirdi. Bozdağ, bu görüntülerin vekillere yakışmadığını söyledi ve danışmanların şiddet içerisinde yer aldığını söyledi. Bunun üzerine HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan "İftira atıyorsunuz" dedi. Komisyonda gerilim tekrar arttı.

Bazı vekillerin birbirlerine pet şişe fırlattığı görüldü. Vekiller arasında tekmeler ve yumruklar da atıldı. Kavga uzun süre devam ederken, Komisyon Başkanı Mustafa Şentop saat 18:30'a kadar toplantıya ara verdi. Milletvekilleri salonda beklemeye devam ediyor. Komisyonda geçtiğimiz hafta da kavga çıkmış ve toplantı pazartesi gününe ertelenmişti.

Ayrıntılar geliyor...