Abone Ol

Son dakika: Giresun'daki helikopter kazasında 7 şehit

CNN Türk'ün canlı telefon bağlantısı kurduğu AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk şehit sayısının 7'ye yükseldiğini belirtti.

Giresun'da düşen askeri helikopterde 7 şehit

CNN Türk, askeri kaynaklardan aldığı ilk bilgilere dayandırdığı haberinde, Giresun'daki helikopter kazasında 6 şehit olduğunu belirtti. Kısa süre önce CNN Türk'ün canlı telefon bağlantısı kurduğu AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk ise şehit sayısının 7'ye yükseldiğini belirtti.

CNN Türk'ün haberine göre, Giresun'da saat17:30 sularında düşen helikopterde 6 şehitvar. Habere göre ayrıca, helikopter enkazından kurtarılan Albay Ünal Bayhan ve bir personel eşi Alucra Devlet Hastanesi'nde yaralı olarak tedavi altına alındı.

Başbakan Binali Yıldırım ise konu üzerine yaptığı ilk açıklamada kesin ifadeler kullanmasa da şehit ve yaralıların olduğunu belirterek 'Başımız sağolsun' demişti.

GİRESUN VEKİLİ öZTÜRK: ŞEHİT SAYISI 7'YE YÜKSELDİ
CNN Türk'ün canlı telefon bağlantısı kurduğu ve halen kaza bölgesinde olan AK PartiGiresun milletvekili Cemal Öztürk ise şehit sayısının 7'ye yükseldiğini belirtti. Öztürk yaralı ve şehit sayısı hakkında kesin ve resmi bilginin bir süre sonra açıklanacağını da belirtti.