Abone Ol

Son dakika: Bu hafta sokağa çıkma yasağı olacak mı?

Koronavirüs salgının başlarından itibaren kısıtlamalar getirilmiş, önlem ve tedbir kuralları alınmıştı. Peki; sokağa çıkma yasağı gelecek mi? Bu hafta sokağa çıkma yasağı var mı

Son dakika: Bu hafta sokağa çıkma yasağı olacak mı?

Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı gündemde mi değil mi merak ediliyor. Geçen hafta yapılan Bilim Kurulu Toplantısı kararlarının ardından kısıtlamalara ilişkin araştırmalar başladı. Özellikle Ankara corona vaka sayısındaki artış nedeniyle Ankara Valisi Vasip Şahin de konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki; sokağa çıkma yasağı gelecek mi? Bu hafta sokağa çıkma yasağı var mı, açıklama geldi mi?

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara'da vakaların tırmanış eğiliminde olduğunu açıklamıştı. İstanbul'dan çok daha fazla vakanın bulunduğunu söyleyen Koca, kenttekileri tedbire davet etmişti.

Açıklamaların ardından gözler Başkent Ankara'ya çevrilmişti. Ankaralılar, herhangi bir sokağa çıkma yasağı olup olmayacağını merak ediyordu. Beklenen açıklama Ankara Valisi Vasip Şahin'den geldi.

Şahin, herhangi bir sokağa çıkma yasağının gündemlerinde olmadığını belirtti. Bunun yanı sıra, diğer illere ilişkin de bir sokağa çıkma kısıtlaması bulunmuyor.