Abone Ol

Solmaz Çiros Hakkında Şok Eden İddia

Şarkıcı Solmaz Çiros'un menajeri Selçuk Büyükçukurlu, dolandırıldığı suçlamasıyla şarkıcı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Solmaz Çiros Hakkında Şok Eden İddia

Katıldığı TV programı sayesinde tanınan şarkıcı ve oryantal Solmaz Çiros hakkında soruşturma başlatıldı.

Katıldığı bir televizyon programıyla tanınan ve Seda Sayan'ın klibinde de oryantal olarak yer alan şarkıcı Solmaz Çiros dolandırıcılık iddialarıyla gündeme geldi.

Solmaz Çiros iş çalışmalarında menajer Selçuk Büyükçukurlu ile anlaştı. İki isim arasındaki sözleşmeye göre menajer Selçuk Büyükçukurlu, şarkıcıya klip çekimi için destek verecekti ve bunun karşılığında konser verecek olan Çiros da kazanacağı para ile borcunu ödeyecekti iddiaya göre böyle olmadı.

Menajer, klip çekimi bittikten sonra Çiros için bir dizi konser takvimi hazırladı. İddiaya göre yurt içi yurtdışı konserleri bulunan Solmaz Çiros, çeşitli bahaneler ile konserlerini iptal etmeye başladı.

İHBAR SONRASI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Konserleri düzenleyenler ile sorun yaşamaya başlayan menajer Selçuk Büyükçukurlu, yaptığı harcamaları tahsil edemez hale getirdi. Zor durumda olduğunu belirten Çiros, hakkında başlatılan icra takiplerinden kurtulmak için menajerinden 30 bin TL borç istedi. Menajer her şeyin düzeleceğine inanıp parayı verdi iddiaya göre geri ödemesini alamadı.

Günlerce şarkıcıya ulaşmaya çalışan menajer, Çiros hakkında şok eden iddialar ile karşılaştı. İddiaya göre; konser için yurt dışına çıkan Çiros, kaldığı oteldeki değerli eşyaları alıp oteli zarara uğrattı.

Masrafları karşılayan Büyükçukurlu, Çiros hakkında bir prodüktör arkadaşından, Çiros'un konserden önce uyuşturucu madde istediğini ve 'Menajerim olsaydı hemen bulurdu' diyerek adını kullandığını öğrendi.

Büyükçukurlu yaşananlardan sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. İhbar üzerine olayla alakalı soruşturma başlatıldı.