Abone Ol

sokaktaki AK Partili ve TİP'li gençlerin arasında geçen diyalog gündem oldu

Seçimlere bir aydan daha az bir süre kalırken, partilerin seçim çalışmalarını sürdürdüğü kentlerden olan İzmir dikkat çeken bir karşılaşmaya sahne oldu. AK Parti İzmir 2. Bölge 1. sıra milletvekili adayı AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, seçim çalışmalarını yaptığı sırada sokakta TİP'li gençlerle karşılaştı. İnan, TİP standını ziyaret ederek başarılar dilerken, iki taraf arasındaki hoşgörülü diyalog sosyal medyada gündem oldu.

sokaktaki AK Partili ve TİP'li gençlerin arasında geçen diyalog gündem oldu

AK PARTİLİ İNAN, TİP'LİLERLE KARIŞILAŞTI
AK Parti İzmir 2. Bölge 1. sıra milletvekili adayı AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, seçim çalışmaları kapsamında sokaklarda vatandaşlarla sohbet ederken dikkat çeken bir an yaşandı. İnan; Bayraklı Sevgi Yolu'nda seçim çalışmalarını yürüttüğü sırada aynı şekilde seçim çalışması yürüten TİP'li gençlerle karşılaştı.

TİP STANDINI GEZİP, BROŞÜR ALDI
TİP'lilerin standını ziyaret eden İnan, bir süre burada sohbet etti. İnan, TİP'li gençlerle tek tek tokalaşırken partisininin broşürünü verdi. AK Partili İnan'ın aynı şekile TİP'lilerden de broşür aldığı görülürken, iki grup arasındaki diyalog dikkat çekti.

İKİ GRUP ARASINDAKİ HOŞGÖRÜLÜ DİYALOG GÜNDEM OLDU
İnan, TİP'li rakiplerine 'Broşür yırtmak yok. Her broşür bir alın teri." derken, iki grup arasındaki hoşgörülü diyalog sosyal medyada gündem yarattı.