Abone Ol

Sokak köpeğine tecavüz edip öldürdüler!

Adapazarı katı atık arıtma tesislerinin bulunduğu Dağdibi mevkiinde başıboş hayvanları beslemeye giden hayvanseverler gördükleri karşısında şoke oldular

Sokak köpeğine tecavüz edip öldürdüler!

Bir köpeğin boynunun kesilerek öldürüldüğünü görülürken, öldürülen bir köpeğin ise kafası bulundu.

Medyabar.com'un haberine göre; Gülden Sarohan hafta sonu sokak köpeklerini beslerken vahşete tanık olduklarını söyleyerek, "Hayvansever arkadaşlarla birlikte bölgede besleme yaparken Sibirya kurdu cinsi köpeğin bir ölü köpeğin yanında olduğunu farkettik. Ölü köpeğin yanına gittiğimizde tecavüze uğradığını ve sonra boynunun kesilerek öldürüldüğünü gördük. Sokak köpeğinin tecavüz edilip öldürüldüğü yerde boş içki şişeleri ve kullanılmış kondomlar gördük. Tam bir vahşet. Aynı yerde kafası gövdesinden ayrılmış bir köpek başı bulduk. Bu caniliği kim hangi ruh haliyle yapabilir. Bunu yapan kişilerin tedaviye ihtiyacı var" dedi.

Gülden Sarohan sokak hayvanları konusunda yerel yönetimlerin daha etkin önlem almalarını istedi. Sarohan özellikle terk edilen köpeklerin insanlara alışık olması nedeniyle saldırılara maruz kaldıklarını belirterek, "Köpekler sokağa terk edilmesin. Barınaklara verilsin veya hayvanseverler tarafından sahiplendirilsin" diye konuştu.