Abone Ol

ŞOK!!! Ünlü otomotivci ile otel odasında basılan sarışın şarkıcı kim?

Magazin yazarı Şenay Düdek, köşesinde ünlü bir sanayicinin oğlu ile sarışın bir güzelin otelde basılma hikayesini anlatmış. Ancak isimlerini vermeden. İşte o yazı.

ŞOK!!! Ünlü otomotivci ile otel odasında basılan sarışın şarkıcı...

"Bu haftaki kahramanım sahnelerden. Bir zamanlar podyumlarda ufak tefek defilelerde boy gösterdi. Daha sonra ünlü bir pop şarkıcısı ile aşk yaşadı. Bir ara hayli popülerken sosyetenin tanınmış ailelerinden ünlü bir sanayicinin hız meraklısı yakışıklı oğlu ile aşk yaşadı. Birden gelen şöhreti hazmedemedi. Bir ara modaya uyup albüm yaptı. Fena da satmadı. Ama sesinden çok fiziği ile gündeme geldi.

Başından da bir evlilik geçti. Kimilerine göre resmi değil, imam nikahıydı.Yaşı neredeyse üç onluğa yaklaşan bu sarışın güzel, son günlerde para sıkıntısı çekmeye başlayınca gay menajeriyle birlikte zengin iş adamlarının gittiği gece kulüplerine dadanmış. Amaç buralarda avladığı cebi dolu, ensesi kalın, evli-barklı erkeklerden para sızdırmakmış. Amacına da ulaşmış. Fakat boğaz tokluğuna gidiyormuş.

Ailesiyle de oturduğu için genelde otellerde buluşuyormuş. Bir gece Ulus'ta hayli popüler olan bir barda otomotiv sanayinin önde gelen çapkınlarından biri ile Taksim'de beş yıldızlı bir otelde buluşmuş.O güne kadar karda yürüyüp izini belli etmeyen otomotivci aksi tesadüf ya bir süredir de karısı tarafından sıkı takipteymiş.

İkili odaya çıktığından yarım saat sonra kapı çalınmış. 'Oda servisi' diye açan otomotivci karşısında karısını görünce şoke olmuş. Başına yediği çanta darbelerinden zor kurtulmuş, kendini dışarıya zor atmış. Olan zavallı sarışın kahramanımıza olmuş. Yüzü, gözü paramparçaymış.

Ben şahsen üzüldüm. Çünkü ailesine de bakmakla yükümlü olan sarışının sonunu çok merak ediyorum. Dilerim helal süt emmiş birini bulur da evlenir…"

Şenay Düdek