Abone Ol

Şok!!! Şok!!! Orhan Pamuk Yahudi olduğu için mi Nobel aldı? Yalçın Küçük yine gündemi sarsacak!!!

Yalçın Küçük Orhan Pamuk'un "Benim Adım Kırmızı" adlı kitabının Tevrat'ta yer alan bir Yahudi kavminin bayrağı olduğunu söyledi. Bu iddialara Nobel ödülü alan ünlü romancı nasıl yanıt verecek?

Şok!!! Şok!!! Orhan Pamuk Yahudi olduğu için mi Nobel aldı? Yalçın Küçük...

Pamuk kitaplarını Yahudi 'kabala' öğretisinin şifrelerine göre mi yazıyor?Pamuk tarikat üyesi mi?

Yalçın Küçük Orhan Pamuk'un "Benim Adım Kırmızı" adlı kitabının Tevrat'ta yer alan bir Yahudi kavminin bayrağı olduğunu söyledi. Yalçın Küçük, Orhan Pamuk'un Türkiye'de okunmadığını iddia ederken, "Bugün burada Orhan Pamuk'un idamını gerçekleştireceğiz" dedi. Orhan Pamuk'un kitaplarının Yahudi "Kabala" öğretisinin şifrelerine göre yazdığını söyleyen Küçük, yurt dışında Pamuk'un kitaplarının çok satmasının nedeninin bu şifreyi bilenler tarafından okunduğunu savundu.

Yalçın Küçük, Orhan Pamuk'un kitap kahramanı "Ka"nın Yahudi öğretisine göre mistik bir ruhu sembolize ettiğini savundu. Küçük, Nobel jürisine teşekkür ederken jürinin de kendisini doğruladığını ve anlaşılmaz bir yazar olduğunu teyit ettiklerini savundu. "Pamuk'u sadece Hürriyet ve Yaşar Kemal över, Yaşar Kemal de ağalara övgüler düzer" diyen Yalçın Küçük Orhan Pamuk'u deşifre ettiğimizde bu iş Hürriyet gazetesine, Doğan Hızlan'a kadar uzanır" dedi.

ABD'de yayınlanan edebiyat eleştiri dergilerinde Orhan Pamuk ile ilgili yazılan ciddi eleştirilere Türkiye'de hiç değinilmediğin söyleyen Küçük, Pamuk'un tarikat üyesi olduğunu iddia etti.