Abone Ol

Şok! Onur Akay, Güner Ümit’in öldüğünü duyurdu

Sosyal medya hesabından ünlü isimlerin sağlık durumlarıyla ilgili yaptığı paylaşımlarla öne çıkan Onur Akay bu defa hackerlerın kurbanı oldu.

Şok! Onur Akay, Güner Ümit’in öldüğünü duyurdu

Bir döneme damga vuran ve Turnike isimli programıyla milyonları ekran başına bağlayan Güner Ümit’in vefat ettiğini resmi hesabından duyuran Akay sosyal medyayı bir anda harekete geçirdi.

‘Felaket Tellalı’ lakaplı Onur Akay’ın hesabında bu paylaşımı görenler büyük bir üzüntü duyarken gerçek kısa bir süre sonra ortaya çıktı.

“TWEETLERİM SİLİNDİ”

Paylaşımıyla ilgili kendisine ulaşılan Akay, vefat haberinin doğru olmadığını söyledikten sonra şu açıklamada bulundu: “Hackerlar tarafından resmi Twitter hesabım çalındı ve bugüne kadar attığım 10 binden fazla olan tüm tweet’lerimi sildiler. Aynı zamanda takipçilerimi takipten çıkarıyorlar” yazarak, Instagram adresinden de hacker'ların saldırısına uğradığını  duyurdu.

Öte yandan 1995 yılında Turnike adlı programı sunan Güner Ümit canlı yayında Alevilerle ilgili sözlerine gelen tepkiler yüzünden ekranlara veda etmişti.

DAHA ÖNCE DE DEVRAN ÇAĞLAR’I ÖLDÜRMÜŞTÜ

Geçtiğimiz günlerde Onur Akay 80’li yıllarda fantezi türünde şarkıları ile popüler olan Devran Çağlar’ın, Almanya’da hayatını kaybettiği duyurmuştu. Ancak bir süre sonra haberin yalan olduğu ortaya çıktı. Onur Akay, hesabının hacklendiğini söyledi. Devran Çağlar bu açıklamaya inanmadı ve Onur Akay’ı reklam yapmakla suçlayarak mahkemeye vereceğini söylemişti.

Sözcü