Abone Ol

Şok İddia!!! Rockçı Asrın Melissa Boyner yüzünden mi dayak yedi?

Erdek ilçesinde program yaptığı barın çıkışında, kimliği belirlenemeyen 3 kişi tarafından dövüldükten sonra ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan rock şarkıcısı Asrın, Melissa Boyner'in adı olaya karışmasın diye mi polise ifade vermedi???

Şok İddia!!! Rockçı Asrın Melissa Boyner yüzünden mi dayak yedi?

Asrın, bir ay sahnelerden uzak kalacak...

Balıkesir'in Erdek ilçesinde program yaptığı barın çıkışında, kimliği belirlenemeyen 3 kişi tarafından demir çubuklarla dövüldükten sonra ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan rock şarkıcısı Asrın'ın durumu iyiye gidiyor. Bandırma Dr. Güven Karahan Devlet Hastanesi'nden Beyin Cerrahı Uzmanı Dr. Haluk Erdem, şarkıcının durumunun iyiye gittiğini ancak tedavisi nedeniyle en az bir ay sahnelerden uzak kalacağını söyledi.

Olayla ilgili soruşturmayı yürüten Erdek Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı bir ekip, dün Asrın'ın ifadesini almak istedi, ancak Asrın ifade veremedi. Asrın'ın ifadesinin daha sonra alınacağı belirtildi.

Asrın'ın,iki haftadır Yine Erdek'de sahnye çıkan Popçu Melissa Boyner ile Erdek caddelerinde ve kaldıkları otelin havuz başında sürekli samimi davranışlarından rahatsız olan bir kaç kişinin daha önce Asrın'ı Melissa Boyner'den uzak durması konusunda uyardıkları iddia edildi.

Birkaç kendini bilmezin kendilerini uyarmalarına aldırmayan Asrın'ın, Melissa Boyner'in adının olaya karışmaması için ifade vermediği söyleniyor.

İkili aralarında bir aşk olmadığını, bir kaç yıldır arkadaş olduklarını belirtiyor. Fakat olaydan hemen sonra Melissa Boyner ve annesinin Asrın'ı hastahanede ziyaret eden ilk kişiler olduğu da gelen bilgiler arasında..