Abone Ol

ŞOK! Gündüz milletvekili, gece travesti! VİDEO

Aynı anda iki işi yapan insanları biliyoruz. Gündüz öğretmen olan kişinin, geçim sıkıntısından gece de taksicilik yapması gibi. Ancak bu hayat hikayesi bir başka. İşte o çok ilginç öykü.

ŞOK! Gündüz milletvekili, gece travesti! VİDEO

Bu kişi bir ülkenin milletvekili. iki odalı dairesinde, gündüzleri bir milletvekili olarak erkek, akşamları da kadın olarak...

İsveç'te bir televizyon kanalına özel röportaj veren Merkez Partili Fredrick Federley izleyenleri şaşırttı. Fredrick Federley, iki odalı dairesinde, gündüzleri bir milletvekili olarak erkek, akşamları da kadın olarak yaşadığını anlattı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

İsveç'in TV4 televizyon kanalına verdiği röportaj sırasında nasıl kadın kılığına girdiğini gösteren ve röportajı gerçekleştiren muhabirle kadın olarak gece hayatına çıkan Fredrick Federley, "Ülkemizde eşcinseller karşı ön yargılı insan çok. Ben de akşamları kadın kılığına girerek, gece hayatının içine giriyor ve eşcinsellere karşı ön yargıları bizzat yaşıyorum. Gay olmam, partideki bazı arkadaşları rahatsız ediyor. Ama her kesin bir yaşam tarzı var" dedi.

Fredrick Federley, eşcinsellerin evlenmesine de destek verdiğini söyledi. Fredrick Federley ilk kez TV'de açık bir şekilde nasıl kadın kılığına girerek halkın arasına karıştığını gösterince izleyiciler arasında büyük şaşkınlık yarattı.