Abone Ol

Şok Görüntü!!! Hangi ünlü yıldız, çekime gelen tv muhabirini taciz etti? VİDEO

Görüntülerde sarhoş olduğu gözlenen ünlü aktör genç sunucuya yaklaşarak önce kızın erkek arkadaşı olup olmadığını soruyor. Daha sonra sunucuyu kucağına oturtan yıldız kızın göğüslerine dokunuyor.

Şok Görüntü!!! Hangi ünlü yıldız, çekime gelen tv muhabirini taciz etti?...

Hollywood'un ünlü aktörü Ben Affleck'in bir film tanıtımı sırasında çekilen görüntüleri izleyenleri şok etti.
      Başrollerini eski sevgilisi Jennifer Lopez'le paylaştığı 2004 yapımı 'Jersey Girl' filminin tanıtımı için verdiği röportajdan önce çekilen görüntüler 2 yıl sonra internete düşmesi üzerine Affleck'in hayatı kabusa döndü.
      Görüntülerde sarhoş olduğu gözlenen ünlü aktör genç sunucuya yaklaşarak önce kızın erkek arkadaşı olup olmadığını soruyor. Daha sonra sunucuyu kucağına oturtan Affleck parfümünden çok etkilendiğini belirtiyor. Affleck'in eğlencesi bununla da sınırlı kalmıyor. Yakışıklı oyuncu genç kızın göğüslerine dokunuyor ve gerçek olup olmadıklarını soruyor. Sonunda daha da ileri giderek kızın röportaja üssüz devam etmesinden mutluluk duyacağını söylüyor.
      Kızla uğraşmayı bıraktıktan sonra da bir konuda fikirlerini açıklarken felçli insanlarla ilgili yaptığı yorumlarla dinleyen herkesi şok ediyor.
      Affleck özellikle felçli kişilerle ilgili söylediği sözlerle bugünlerde bütün eleştiri oklarının hedefi oldu.