Abone Ol

ŞOK! Ferdi Tayfur magazinci Savaş Kalafat'ı neden tokatladı?

30 yıllık eşi Necla Nazır'dan ayrıldıktan sonra Petek Dinçöz'ün "Arım Balım Peteğim" programına konuk oldu. Tayfur, program boyunca gazeteci Savaş Kalafat aleyhinde konuştu

ŞOK! Ferdi Tayfur magazinci Savaş Kalafat'ı neden tokatladı?
Ferdi Tayfur'un intikamı korkunç oldu. Ünlü sanatçının boşanmasının temelini oluşturan haberi yapan Savaş Kalafat'ı tokatladı.

30 yıllık eşi Necla Nazır'dan ayrıldıktan sonra Petek Dinçöz'ün "Arım Balım Peteğim" programına konuk oldu. Tayfur, program boyunca gazeteci Savaş Kalafat aleyhinde konuştu.

Kalafat'a 'Gitarı kafasında parçalayacağım' diyen Tayfur, içindekileri dökmek için geldiğini söyleyip stüdyoyu terk etti.

ŞOK! Ferdi Tayfur magazinci Savaş Kalafat'ı neden tokatladı? - Resim: 1 Stüdyodan çıktıktan sonra dışarıda Savaş Kalafat'ı gören Tayfur, kendisine elini uzatan Kalafat'a tokat attı.

Bir anda neye uğradığını şaşıran Kalafat, "Yedi yıl önce Star TV'de çalışırken Konya'daki eski eşi Fatma Avcı'yı bulup röportaj yapmıştık. O dönem Ferdi Bey'i çağırıp böyle bir röportaj yaptığımızı söyledim. O da yayımlamamızı rica etti. Bunun üzerine kaseti yayımlamadım. 7 yıl sonra Star TV, arşivden o kasedi bulup yayınladı. Her şeyin o kasetle başladığını ve benim o kasedi Star TV'ye verdiğimi düşündüğü için bana karşı öfkelenmiş olmalı" diye konuştu.