Abone Ol

ŞOK!!! Deniz Seki'nin asistanı intihar etti!!! Peki ama neden?

Ünlü şarkıcı Deniz Seki'nin menajerinin asistanı Özge Tarhan'ın intihar ederek hayatını kaybetmesi, Deniz Seki'yi ve Tarhan'ın yakınlarını üzüntüye boğdu.

ŞOK!!! Deniz Seki'nin asistanı intihar etti!!! Peki ama neden?

İSTANBUL (İHA) - Ünlü şarkıcı Deniz Seki, menajerlik işlerini yaptırdığı şirkette asistan olarak çalışan bir bayanın 5. katta bulunan menajerlik şirketinden atlayarak intihar etmesi üzerine şoka girdi. Beşiktaş'ta bulunan menejerlik şirketinde öğle saatlerinde intihar eden Özge Tarhan isimli genç kız, kaldırıldığı Şişli Etfal Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Bir süredir ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Deniz Seki'nin menajerlik işlerini yürüten şirkette asistan olarak çalışan Özge Tarhan (26) isimli bayan, girdiği bunalım sonucu 5. kattan atlayarak intihar etti. Gayrettepe Yıldızposta Caddesi üzerinde bir binanın 5. katında bulunan menajerlik şirketinden aşağı atlayarak intihar eden Özge Tarhan, kaldırıldığı Şişli Etfal Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen ve tedavi gördüğü belirtilen Özge Tarhan'ın intihar etmesi üzerine Şişli Etfal Hastanesi'ne giden Deniz Seki, siyah camlı arabasının içinde yaşadığı şoku atlatmaya çalıştı. Ünlü şarkıcı ile yaşadığı aşkla günlerce gündemden düşmeyen Hüsnü Şenlendirici de hastaneye gelenler arasındaydı.

Yaşanan olayın ardından Özge Tarhan'ın cenazesinin bulunduğu hastanaye gelen Deniz Seki, "Üzgünüm, konuşamayacağım" diyerek soruları yanıtsız bıraktı.
Bulunduğu binanın 5. katından atlayarak hayatını kaybeden Özge Tarhan'ın cenazesinin bulunduğu Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelen Deniz Seki gözyaşlarını tutamadı. Bir hayli üzgün olduğu görülen Seki, Özge Tarhan'ın yakınlarını da teselli etti. Seki, hastaneden gözyaşları içerisinde ayrıldı. Deniz Seki'nin yanı sıra hastaneye ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici ve şarkıcı Yeşim Salkım da geldi. Yeşim Salkım soruları yanıtsız bırakırken, Hüsnü Şenlendirici, "Psikolojik sorunları nedeniyle intihar ettiği sanılıyor. Çok üzgünüz" dedi. Hastaneye gelen Özge Tarhan'ın arkadaşları da acı haberi alınca sinir krizleri geçirdi