Abone Ol

Şöhret sevdasına gazeteciyi dövecekti!!! Kim bu kabadayı?VİDEO

Sabah'ın eki Günaydın'da yazan, son dönemde birçok programa konuk olan Rahşan Gülşan, bu sabah yayınlanan "Dobra Dobra"daydı. Gülşan, programın diğer konuğu 'ağır abi'yle tartıştı.

Şöhret sevdasına gazeteciyi dövecekti!!! Kim bu kabadayı?VİDEO

Üniversite okurken girdiği 'Biri Bizi Gözetliyor' adlı yarışmada ağır tavırlarıyla 'ucuz şöhreti' yakalayan Uğur Bodur, başarılı gazeteci Şenay Düdek ve Cenk Eren'in sunduğu 'Dobra Dobra' adlı programa konuk oldu.

Bu zamana kadar ucuz şöhretin etinden sütünden faydalandığını belirten ama 'üretmek' ile uzaktan-yakından alakası olmayan, 5 sene içinde yaptığı şiir kasedi ve 6 aylık oyunculuk kursuyla kendini 'üreten' sıfatına layık gören Uğur, başarılı gazeteci ve Gezen Tilki yazarı Rahşan Gülşan ile üslubsuz bir tartışmaya girdi.

Tabiri caiz ise 'Mahalle ağızı' ile konuşan Uğur, karşısında 19 yıldır başarılı bir şekilde gazetecilik yapan bir bayana, "Senden mi öğreneceğim? Entelektüel mi olmaya çalışıyorsun?, Maşallah sen de herşeyi biliyorsun..." gibi cümlelerle, kaba ve saygısız bir tavır sergiledi.

Programın ilk dakikalarında, yakaladığı ucuz şöhreti saygı çerçevesinde sürdürdüğünü ve bu çizgisini hiç bozmadığını belirten Uğur, sanırız yavaş yavaş kaybettiği şöhretini, üzerine yapışan 'ağır abi'lik kumaşıyla yeniden yakalamaya çalışıyor...

İŞTE O ANLAR!!!