Abone Ol

Skandal!!! Türk diplomatın çapkın kızı İngiltere'yi fena karıştırdı!!!

İngiltere'de yayımlanacak "Turkish Diplomat's Daughter" isimli romanda, yaşlı erkeklerle ilişkilerini ve kokain partilerini anlatan Deniz Goran takma adlı Türk diplomat kızının izini Hürriyet buldu.

Skandal!!! Türk diplomatın çapkın kızı İngiltere'yi fena...
Gerçek adı Selin Tamtekin olan genç kadın, Sydney eski Başkonsolosu Yüksel Tamtekin'in kızı...

HÜRRİYET, İngiltere'nin başkenti Londra'da, kendisinden en az 20 yaş büyük erkeklerle yaşadığı maceraları ve kokain partilerini bir kitapta romanlaştıran genç kadının izini buldu. Ekim ayı başında, Burning House Yayınevi tarafından İngilizce yayımlanacak "Turkish Diplomat's Daughter (Türk Diplomatın Kızı)" adlı kitapta erkeklerle maceralarını ve kokain partilerini anlatan Deniz Goran takma adlı diplomat kızının, Selin Tamtekin olduğu ortaya çıktı. Londra'da araştırma yapan Hürriyet, 1980'li yıllarda Sydney'de başkonsolosluk yapan ressam Yüksel Tamtekin'in (77) kızı Selin Tamtekin'in izini buldu.

LONDRA'DA PANİK

Londra'daki kaynaklara göre, şu anda 35 yaşlarındaki genç kadın, halen Londra'da küçük bir odada veya arkadaşlarının yanında kalıyor. "Selin, Türkiye'den çıktığı zengin Türklerin isimlerini açıklarsa, onu yaşatmaz, öldürürler" uyarısında bulunan aynı kaynaklar, Londra'da kitapta adı geçebilecek kişiler arasında da panik yaşandığını iddia ettiler. Bir işadamıyla ilgili kitapta şu ifadeler yer alıyor:

"O yılın en başarılı futbol takımının yöneticisi... Yakışıklı bir adam. Evliliğinde de turnayı gözünden vurmuş. Ancak TC hudutlarındaki en aşifte, en kaba kadınlarla yatıp kalkıyor"

ÇAPKINLIKTAN ATILDI

Selin Tamtekin'in, dört yıl önce çalıştığı T.C. Londra Başkonsolosluğu'ndan atıldıktan sonra hiçbir işte çalışmadığını da ileri süren aynı kaynaklar, şöyle konuştular: "Birkaç yıl çalıştığı konsoloslukta yabancıların vize işlerine bakardı. Babasının torpiliyle girdiği konsolosluktan, erkeklerle ilişkileri yüzünden atıldı. Babası ressam olduğu için resim galerilerini iyi tanır ama, kendisinin Londra'da bir tanınmış resim galerisinde çalıştığı iddiası doğru değil. Konsolosluktan sonra hiçbir işte çalışmadı. Geçimini erkeklerden elde ediyor. Onu geceleri Londra'nın en sosyetik gece kulüplerinden Annabel's'de görebilirsiniz."

FİNANSÖRLERİ VAR

Bir kaynak, Selin Tamtekin'in sevgilileriyle ilgili şu iddialarda bulundu: "Çıktığı erkekler ona para yardımında bulunuyor. O kimseden para talep etmiyor. Erkekler para vereceklerini biliyorlar. Sevgilileri arasında meşhur bankacılar, bir Türk futbol kulübünün başkanı, mafya ile ilişkisi olan para babası Türkler var. Kimin parası varsa onunla yatıyor." Yüksel Tamtekin'in Sydney Başkonsolosluğu yaptığı dönemde http://preview.hurriyet.com.tr/preview/image.aspx?picid=3963357Selin'in anne ve babası ile Sydney'de yaşadığı ve maceralarını annesinden gizlemediği öğrenildi.

Babası gibi ressam

EKİM ayı başında "Türk Diplomatın Kızı" kitabının tanıtımını lokantasında yapacak Londra'daki Özer ve Sofra lokantaları sahibi Hüseyin Özer, Selin Tamtekin'i 12 yıldır tanıdığını söyledi. Özer, 'içi dışı bir biri' olarak tanıttığı Tamtekin ile ilgili şu bilgileri verdi: "Selin de babası gibi ressamdır. Modern, çılgın resimleri var. Kitabı neden yazdığını bilmiyorum. Bana kitabını tanıtırken, 'İlk defa bir elçi kızı Londra hayatını yazıyor' dedi. Ben onu bir hanımefendi olarak tanıyorum.

Yunanlı milyarderin arkadaşı

İddialara göre, Selin Tamtekin'in sevgilileri arasında havayolu şirketi Easyjet'in Yunanlı sahibi Stellios Haji-Ioannou da bulunuyor. Ionnau, eski İngiliz Güzellik Kraliçesi Brooke Johnston'un da erkek arkadaşıydı.