Abone Ol

Skandal "Dream Girl" albüm çıkardı!!! Esra Sönmezer'i hatırladınız mı?

2002 yılında" Dream Girl " güzellik yarışmasında dünya dördüncüsü olduğunda dereceyi beğenmeyip tacını yere atarak dünya da bir ilke imza atan Esra Sönmezer simdi müzik piyasasında da ilk " göz ağrım " adlı albümüyle dikkat çekiyor.

Skandal "Dream Girl" albüm çıkardı!!! Esra Sönmezer'i hatırladınız...

Esra Sönmezer'in 2003 yılında Erdem Siyavuşgil`den şan dersleri almasıyla başlayan müzik hayatı bu albümle profesyonel müzik hayatına ilk adımı oluyor.Daha önceden kaliteli reklam ve organizasyonlarla basın camiasına kendini tanıtan Esra Sönmezer şimdide Ali İhsan Kısaç ın müzik yönetmenliğini,Turan Yükseler'inde aranjörlüğü yaptığı İlk Göz Ağrısı isimli albümüyle müzik listelerindeki yerini almaya hazırlanıyor.
Albümde Ülkü Aker, Selahattin Sarıkaya, Teoman Alpay, İsa Çoskuner, Erol Sayan, Mehmet Bilgin, Sinan Subaşı, Cevat Ültanır, Ahmet Kaçar ve Mehmet Erbulan gibi müzik duayenlerinin eserleri yer alıyor.


Esra Sönmezer bu albümle ilgili şunları dile getiriyor. "Bu albümle ilgili kendi projem olan bir idealim vardı, o da geçmişteki ve hep zirvede olmuş, ama ne yazık ki zamanla unutulmuş ya da eskisi kadar sık icra edilemeyen, pırlanta gibi kıymetli eserlerin üstlerindeki yıllanmış tozları silip, yeniden parlatmaktı.

Kısacası amacım bu eserleri yani aranjeleriyle yediden yetmişe herkese sevdirmektir" menajerliğini cilek medya nın grubundan Vedat Delek'in yaptığı Esra Sönmezer çok kısa zamanda ilgi odağı olacağa benziyor