Abone Ol

Sizin anneniz bir k....k yavrum! Pınar Eliçe dava açtı!

Şarkıcı Pınar Eliçe, 5 yıl evli kalıp 3 milyon TL tazminat karşılığında boşandığı, 2 çocuğunun babası eski eşi işadamı Çetin Çapan’a, yeni dava açtı.

Sizin anneniz bir k....k yavrum! Pınar Eliçe dava açtı!

Şarkıcı Pınar Eliçe, 5 yıl evli kalıp 3 milyon TL tazminat karşılığında boşandığı, 2 çocuğunun babası eski eşi işadamı Çetin Çapan’a, “Çocuklarımın karşısında bana küfürler edip, ‘Sizin anneniz k....k’ diyor” iddiasıyla 30 bin TL’lik dava açtı.

PINAR ELİÇE FOTO GALERİSİ

Şarkıcı Pınar Eliçe ile Esenyurt eski Belediye Başkanı Gürbüz Çapan’ın işadamı kardeşi Çetin Çapan, 2002 yılında evlenip 2007 yılında boşanmıştı. Mahkeme, çiftin 2 çocuğunun velayetini anneye verirken, baba Çapan’ın, “2 kez ihanete uğradım” iddiasındaki Eliçe’ye, 3 milyon TL tazminat ödemesine hükmetmişti. İkili dostça boşandıklarını söylemişti. Ancak “dostluk bozuldu” ve avukatı Engin Yeşilyurt aracılığıyla mahkemeye başvuran Eliçe, eski eşi Çapan’a, manevi tazminat davası açtı.
Eliçe, çocuklarıyla babalarının görüşmelerine şimdiye kadar hiçbir sorun çıkartmadığını ancak eski eşinin kendisine “Sizin anneniz, kalt.k, dansöz. Sizi annenizin elinden alacağım. Anneniz aşağılık bir kadın” gibi çok ağır hakaretler, küfür ve tehdit yağdırdığını öne sürdü...” Bu sözler karşısında itibar ve prestijinin sarsıldığını savunan Eliçe, “Duyarlı bir anne olarak da elem ve kedere sürüklendim” dedi. Eliçe, çocukları ve dostları önünde kişilik haklarına saldırıda bulunmakla suçladığı Çapan’dan istediği 30 bin TL manevi tazminatın, kendisine en yüksek yasal faiz uygulanarak ödenmesini talep etti. Davanın görülmesine önümüzdeki günlerde başlanacak