Abone Ol

Siyahi bebek skandalında geline komplo mu kuruldu?

Son günlerin en medyatik olayı siyahi bebek skandalına ilişkin Medyafaresi.com yazarı Nilgün Çolak'tan bakın nasıl bir iddia geldi..

Siyahi bebek skandalında geline komplo mu kuruldu?

Siyahi bebek skandalındaki dansçı konuştu! Gelin sarhoştu.. 

Sosyetik güzelin siyah bebeği! Bekarlığa veda partisinde ne oldu?

Gelin ya da damat acımasız bir komployla karşı karşıya mı?

Hepinizin bildiği gibi sosyete ve iş dünyası birkaç gündür, zenci bebek skandalıyla çalkalanıyor. Yazar Onur Baştürk’ün köşesinde yer verdiği ve ertesi gün neredeyse tüm medyada yer alan, inanması güç ama bir o kadar da gerçek olan bu olay, ne günlere geldik, diyecek kadar da ağzımızı açık bırakacak türden bir haberdi. Aslında olayın yazılış amacı, pek çok zengin insanın ikili ilişkilerini ne kadar da dejenere yaşadığını gözler önüne seren bir durumdu. Ancak, burada dikkat edilmesi gereken bence çok daha ciddi bir durum söz konusu...

Ancak olaya bir başka taraftan da bakmak gerekir diye düşünüyorum. Eğlencenin dozu ne kadar kaçarsa kaçsın, ne olursa olsun, sarhoş olup, hatırlamamak diye bir şey olamaz.  Bence bu kızımızın da -her kimse- gözünün önünü görmeyecek kadar bu şekilde düğün arifesinde sarhoş olması, yaşadığı olay sonrası da bir erkek gibi düşünerek –dansçı erkeğin yaptığı açıklamaya göre- 500 Dolar vererek olayı kapatmaya ve unutturmaya çalışması bana çok da mantıklı gelmiyor. Belki de, bir bayan olarak gerçekten bu kadarına inanmak istemiyorum.

Düşünün, her genç kızın rüyası, telli-duvaklı evlenmektir. Sevdiği gençle evlilik hazırlığı içerisinde bulunan bir kız, bunu isteyerek yapabilir mi? Ya da velev ki mutluluktan çok sarhoş oldu. Bu kızın etrafında hiç mi bir seveni, arkadaşı, akrabası ya da çalışanı yoktu da engel olmadı? Açıkçası bunun kıza ya da damada hazırlanmış bir komplo olduğunu düşünüyorum ya da öyle düşünmek istiyorum.

Zaman çok kötü. Her ne kadar çok dost gibi görünen insanların olduğu bir dünyada yaşıyor olsak da, mutluluğu kıskanan, yerine geçmek için uğraşan, öncesinde ya da sonrasında kuyruk acısı olan kızda ya da erkekte gözü olabilecek insanların da olabileceği bir dünyada yaşıyoruz maalesef.
Belki gerçekten kıza dost gibi görünen ama gözü müstakbel eşinde olan bir arkadaşının oyununa getirilmiş olabilir. Kim bilir?

Kızın hiçbir şey hatırlayamaması, aklıma, acaba kızın içkisine bir şey katılmış olabilir mi, sorusunu getiriyor.  Kızın belki de hiçbir suçu, günahı yok, belki de oyuna getirildi. Kim bilebilir? İnanın, öyle şeytan düşünceli insanlar var ki, her şeyi yapabilirler. Bu yüzden, bence bu konu, kim - hangi aile olduğundan çok, nasıl ve kimler tarafından bu hale getirildiği araştırılmalı ve açıklanmalı. Bu durum için medyatik olmasından ziyade, suç teşkil eden bir konuda olabilir. Düşünsenize bu işi yapan ve karşılığında 500 dolar aldığını söyleyen, olayın diğer kahramanı susması gerekirken, gazetelere çıkıp, açıklama yapıyor. Bu adam, daha kişilerin adı bile açıklanmamışken, nasıl oluyor da hemen, o kişi bendim, diyebiliyor. Bugün bunu konuşan, yarın biraz daha fazla verene neler anlatmaz.

Nilgün Çolak’ın yazısının tamamını okumak için tıklayın..