Abone Ol

Sivil memur Ayşegül Pürnek’in acı haberi Kayseri’ye ulaştı

Ankara’daki terör saldırısında Hava Kuvvetleri Komutanlığında sivil memur olarak çalışan Ayşegül Pürnek de hayatını kaybetti.

Ayşegül Pürnek’in acı haberi Kayseri’ye ulaştı

Pürnek’in acı haberi, Kayseri’deki ailesine bildirildi. Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ali Yavuz, terör saldırısında hayatını kaybeden Ayşegül Pürnek'in, Kayseri’nin ilk kadın şehidi olduğunu söyledi.

Kayseri Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ni bitirdikten sonra Ankara’da meslek hayatına atılan ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nda sivil memur olarak çalışan Ayşegül Pürnek’in acı haberi Kayseri’deki ailesine iletildi. İş nedeniyle şehir dışında olan baba Fuat Pürnek’e kızının şehit haberi verilemezken, aile fertlerine acı haber yetkililer tarafından verildi. Ayşegül Pürnek’in 5 yıl önce memuriyet hayatına başladığı öğrenildi.

Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit ve Dul yakınları Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Ali Yavuz, Ankara’daki terör saldırısını kınayarak, şehit ailelerine başsağlığı dileklerinde bulundu. Yavuz, Kayseri’nin 291 şehit verdiğini hatırlatarak, Ayşegül Pürnek’in ilk kadın şehit olduğunu ifade etti ve ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu.

Ankara’da otopsi yapıldıktan sonra cenazesi Kayseri’ye getirilecek olan Ayşegül Pürnek, düzenlenecek törenle defnedilecek. Pürnek'in ne zaman toprağa verileceği henüz belli olmadı.
CİHAN
Sivil memur Ayşegül Pürnek’in acı haberi Kayseri’ye ulaştı - Resim: 1
Sivil memur Ayşegül Pürnek’in acı haberi Kayseri’ye ulaştı - Resim: 2
Sivil memur Ayşegül Pürnek’in acı haberi Kayseri’ye ulaştı - Resim: 3