Abone Ol

Şişli Belediyesi'ni sarsan ölüm! Boysan Yakar kazada öldü

Çanakkale'nin Gelibolu İlçesi Bolayır Mevkii’nde üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı. Kazada hayatını kaybedenler arasında Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün danışmanı Boysan Yakar ve arkadaşı Zeliha Deniz de...

Şişli Belediyesi'ni sarsan ölüm! Boysan Yakar kazada öldü

Aynı zamanda LGBTİ hareketinin İstanbul'daki en önemli savunucularından biri olan Yakar'ın ölüm haberini Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü de kendi Twitter hesabından paylaştı.

İstanbul LGBTT Dayanışma Derneği de kazanın ardından Facebook sayfalarından Boysan Yakar ve Zeliha Deniz ile ilgili bir paylaşım da bulundu.

*Mesajda, "Hareketimizin emektarları Boysan Yakar ve Zeliş Deniz'i acı bir trafik kazasında kaybettik. Başımız sağolsun! Işıklar içinde uyuyun yoldaşlar! Devriniz daim olsun..." denildi.

Şişli Belediyesi'ni sarsan ölüm! Boysan Yakar kazada öldü - Resim: 1

Feci kaza, dün akşam saat 18.00 sıralarında Çanakkale-İstanbul karayolunun Gelibolu İlçesine bağlı Bolayır Beldesi yakınlarında meydana geldi. Keşan’dan Gelibolu iskametine seyir halinde olan ve plakası öğrenilemeyen bir TIR’ı, 22 RL 702 plakalı otomobil solmamak isterken, arkasından hızla gelen 06 DD 9736 plakalı otomobil de önündeki bu aracı sollamaya çalıştı. Bu sırada önünde seyreden 22 RL 702 plakalı otomobile sürtünerek karşı şeride geçen 06 DD 9736 plakalı otomobil, Gelibolu’dan Keşan istikametine gelen 34 BS 5153 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Ardından otomobilin tavan kısmını biçip yolu da aşarak tarlaya uçtu. 34 BS 5153 plakalı otomobilde çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkıp tarlaya girdi. Kazaya karışan 22 RL 702 plakalı otomobilde ise hafif maddi hasar meydana geldi.

Çanakkale-İstanbul karayolunun Gelibolu İlçesi Bolayır mevkiinde meydana gelen feci kazada yaşamını yitiren 5 kişinin kimlik tespitleri Gelibolu Devlet Hastanesi’nde yapıldı.

Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan ve Çanakkale Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisin’de tedavi altında olan Kemal Tahiroğlu (52) yönetimindeki 06 DD 9736 plakalı  otomobilde yaşamını yitiren 2 kişinin Ali Çiftçi (37) ve Sadık Toker (43) olduğu belirlendi. 34 BS 9699 plakalı otomobilde yaşamını yitiren 3 kişinin ise otomobilin sürücüsü Boysan Yakar (31), Zeliha Deniz (33) ve Mert Serçe (27) oldukları tespit edildi.