Abone Ol

Sisi'den şok iddia! Vatan Şaşmaz'ın 57 kadınla ilişki videosu var

Sisi ya da gerçek adı ile Seyhan Soylu şoke eden bir iddia ile ekranlara taştı. Filiz Aker'in ağabeyi Sümer Bayer Sisi'ye konuştu.

Sisi'den şok iddia! Vatan Şaşmaz'ın 57 kadınla ilişki videosu var

İddiaya göre Vatan Şaşmaz'ın elinde 57 kadınla kaseti vardı. Peki kimdir bu Sisi elindeki isimler arasında kimler var?

Seyhan Soylu twitter hesabından yayınladığı Vatan Şaşmaz görüntüleri olduğu iddiası ile gündeme oturdu. Nihat Doğan da iddiayı ekrana taşıdı. İddiaların kaynağı ise Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker'in ağabeyi Sümer Bayer.

Sisi twitter hesabından Sümer Bayer ile görüşmesinin kaydını yayınladı. Videonun sonunda ise Vatan Şaşmaz'a ait olduğu iddia edilen görüntüler buzlanarak verildi.

Sisi asıl bombayı bugün patlatacağını duyurunca herkes ne diyeceğinin peşine düştü.

İşte o görüntü;

Sisi'den şok iddia! Vatan Şaşmaz'ın 57 kadınla ilişki videosu var - Resim: 1

Sisi , Sümer Bayer ile yaptığı konuşmanın finalinde ise blurlanmış bir kaç kare görüntü verdi. Bu görüntülerin ne kadar gerçek olduğu ve o kişinin Vatan Şaşmaz olup olmadığı muamma!

VATAN ŞAŞMAZ'IN 57 KADINLA KASETİ VAR İDDİASI

Filiz Aker'in ağabeyi Sümer Bayer öldürülen sunucunun 57 kadınla seks kayıtları olduğunu iddia etti. Sümer Bayer şunları söyledi :

-"Benim söylediklerim doğrudur. Her zaman ispatlarım. Şöhretini kullanarak birlikte olduğu insanları kasete çekerek onlardan şantaj yoluyla para aldığını biliyorum."

Sisi 'Bu 57 kasetin kimlerin olduğunu duyduğumda şoke oldum" diyerek seks videolarındaki kadınların kimliklerinin bilindiğini de iddia etti.

NİHAT DOĞAN DA EKRANDA SÖYLEDİ

Sisi'nin gündeme getirdiği Sümer Bayer iddialarını Nihat Doğan da canlı yayına taşıdı. Söylemezsem Olmaz'ın canlı yayına çıkan Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan ise iddialara inanmadığını Vatan Şaşmaz'ın suçsuz olduğunu söyledi.