Abone Ol

Sıra NTV ve Star TV'de mi? Doğuş Medya'da işten çıkarmalar başladı

Doğuş Medya Grubu'nda 15 kişinin işine son verildi. NTV Spor'u kapatıp onlarca medya mensubunun işine son veren Doğuş Medya, geçen hafta da yaklaşık 20 yıldır grup bünyesinde görev yapan Mahfi Eğilmez'i göndermişti. Sırada NTV ve Star TV Haber merkezi mi var?..

Sıra NTV ve Star TV'de mi? Doğuş Medya'da...

Habertürk gazetesinin basılı yayın hayatına son vereceğini ve bazı gazetecileri işten çıkaracağını duyurmasından saatler sonra Doğuş Medya Grubu'nda işten çıkarmalar başladı.

Doğuş Medya, geçtiğimiz aylarda NTV Spor kanalının yayınına son vermişti. Doğuş Grubu geçen hafta da 20 yıldır grup bünyesinde görev yapan Mahfi Eğilmez'le yollarını ayırmıştı.

15 KİŞİ GÖNDERİLDİ

Doğuş Medya Grubu Teknolojik Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Barış Özbey dahil 15 kişinin işine bugün öğle saatlerinde son verildi. İşten çıkartmaların, satış ve teknik birimlerde olduğu belirtildi.

SIRADA HABER MERKEZLERİ VAR

Doğuş Grubu koridorlarında Star TV ve NTV haber merkezleri ile NTV Haber internet sitesinde de işten çıkarmalar yaşanacak.

NTV SPOR'U KAPATMIŞTI

Doğuş Grubu'nun spor kanalı olan NTV Spor 10 yıllık yayın hayatının ardından satış haberleriyle sık sık gündeme gelmiş satış gerçekleşmeyince de kapatılmıştı.

FERİT ŞAHENK BORÇ YAPILANDIRMASI İSTEMİŞTİ

Doğuş Yayın Grubu'nun patronu Doğuş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, son dönemde sık sık borç yapılandırma ve satış haberleriyle gündeme gelmişti.

(İnternethaber)