Abone Ol

Sır açığa çıktı! Kanal D dizilerindeki o karakterler ölüyor mu?

Milliyet Yazarı Sina Koloğlu, Kanal D'nin almış olduğu kararla Hayat Şarkısı ve Bodrum Masalı televizyon diziler hakkında çok çarpıcı yorumlarda bulundu.

Kanal D dizilerindeki o karakterler ölüyor mu?

Milliyet Yazarı Sina Koloğlu, televizyon diziler hakkında çok çarpıcı yorumlarda bulundu. Kanal D'nin aldığı karara pazar günü iki dizinin arka arkaya yayınlanacağını belirten Koloğlu, neden böyle bir durumun ortaya çıktığını açıkladı.

Kanal D'nin böyle bir karar almasındaki etkenin yeni dizilere yer açmak için bu tip bir yönteme başvurulduğunu ifade eden Koloğlu, aynı zamanda bu uygulamanın sürpriz olmadığını da duyurdu. İki dönem dizisine yer açacak olan Kanal D'nin gelecek sezon da farklı kararlara imza atacağı öğrenildi. Kanal içinde bir yenilik olduğunu ifade eden Koloğlu, Hayat Şarkısı ve Bodrum Masalı'nın izlenme oranlarının iyi olduğu ve sona erdirilemeyeceği için de böyle bir yönteme gidildiğini köşesinde yorumladı. Kanal D'nin ikili dizilerin devam etmesi düşüncesinde olduğunu ilk dizinin gençlere ikinci dizinin orta yaş ve üstüne hitap edeceğini duyuran Koloğlu, özet bölümlerin de kalkacağı sırrını verdi.

ARKA SOKAKLAR'DA DURUM NE?

434. bölümde Arka Sokaklar'da Mesut ve Hüsnü komiserin diziden ayrılacağı iddialarına sebep olmuştu. Bunu da sorduğunu ifade eden Koloğlu'nun karakterlerin ayrılma gibi bir durumlarının olmadığını belirtti.