Abone Ol

Sinir krizi geçiren travesti ortalığı karıştırdı!

Erkek arkadaşıyla kavga eden Sahra takma adlı travesti sinir krizi geçirerek eşyalarını kırıp döktü.

Sinir krizi geçiren travesti ortalığı karıştırdı!

FERİKÖY’de bodrum kattaki dairesine aldığı erkek ile kavga eden Sahra takma adlı travesti Ü.E., sinir krizi geçirerek eşyalarını kırıp döktü, kendisini eleştiren komşularıyla kavga etti

Sahra ile komşuları arasındatartışma yaşanırken bu sırada evde bulunan piknik tüpünün neden olduğu yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine Kurtuluş Caddesi üzerindeki 7 katlı binada yaşayanlar boşaltıldı. Olay yerine gelen itfaiye yangını kısa sürede kontrol altına aldı.

Tartışmalar sırasında itfaiyeye ait yangın baltasını kapan travesti yan binanın kapı camını kırdı. Bir saat çevrede gerginlik yaşatan travesti Sahra, polis tarafından gözlem altına alındı. İtfaiyenin çalışmaları sürdüğü sırada sinir krizi geçiren travesti yan binanın kapı camlarını yumrukladı. Önce yan binaya, daha sonra da yanan dairesine girdi. Takviye polis ekiplerini gelmesinden sonra dışarıya çıkartıldı. Bu sırada travesti Sahra bina komşusu S. S.’ye ‘Kına yak’ diye bağırdı. S.S. yanından geçerken Sahra’yı tokatladı. Polisin araya girmesi üzerine, olay büyümedi.

Çevre sakinleri, "Ev sahibi olduğu için çıkaramıyorlar. Yangından kısa süre önce dairesinden çıkan bir erkeği taşla kovaladığını görenler var" dedi.