Abone Ol

Sinir Krizi Geçiren Safiye Kendini Yaralıyor! Masumlar Apartmanı 17. Bölüm Fragmanı

Masumlar Apartmanı yeni bölümde ortalık karışıyor.

Safiye Kendini Yaralıyor! Masumlar Apartmanı 17. Bölüm Fragmanı

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı yeni yılın ilk haftasında ekrana ara verdi. Masumlar Apartmanı'nın 17. yeni bölümünden ise ilk fragman yayınlandı. Han ve İnci'nin evlendiğini öğrenen Safiye çılgına dönüyor.

Safiye'nin kovduğu Han evi terk ediyor. Safiye ise sinir krizi geçirerek ortalığı yıkıyor.

Diğer yandan ise Safiye'nin eski aşkı Naci'nin ise ölümcül bir hastalığa yakalandığı ortaya çıkıyor.

Peki Masumlar Apartmanı 17. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ve gerçek bir hikayeyi anlatan Masumlar Apartmanı'nın 17. yeni bölümü hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar'ın başrollerde oynadığı Masumlar Apartmanı, 5 Ocak Salı akşamı ekrana gelmedi. Dizinin 17. yeni bölümü bir haftalık aranın ardından 12 Ocak'ta ekranda olacak.

Masumlar Apartmanı 17. yeni bölümde Naci'yle yakınlaşması sonrasında Safiye büyük bir kriz yaşıyor. Naci ve eski eşinin karşısında gören Safiye büyük şok yaşıyor. Diğer yandan ise kavga ettiği Han'ı evden kovan Safiye sinir krizi geçiriyor.

Evdeki eşyaları kırıp döken, annesinin fotoğrafını da kıran Safiye kanlar içinde kalıyor. Han ise yine en zor zamanında ablasının yardımına koşuyor ve onları hiç bırakmayacağını söylüyor. Diğer yandan ise fragmanda Naci'nin "Hiç bir şey geçmeyecek. Ölüyorum ben" sözleri dikkat çekiyor.