Abone Ol

Sınıf arkadaşlarına tecavüz edip videoya çektiler!

Hindistan'ın batısındaki Mumbai kentinde sınıf arkadaşları bir genç kıza toplu tecavüz ettikleri öne sürülen dört lise öğrencisi gözaltına alındı.

Sınıf arkadaşlarına tecavüz edip videoya çektiler!

Polis, 15-16 yaşlarında oldukları belirtilen lise öğrencilerinin tecavüzü videoya çektiklerini ve WhatsApp üzerinden yaydıklarını bildirdi.

Zanlıların ve mağdur genç kızın aynı bölgede yaşadıkları ve beraber ders çalışmak üzere birbirlerinin evlerine gittikleri belirtildi.

Mahkemeye çıkarılan gençler, daha sonra çocuk ıslahevine sevk edildi. Polis soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

Mumbai'deki Malad polis karakolunun komiseri Şaşank Sandbhor, BBC'ye yaptığı açıklamada, kız öğrencinin ilk 8 Kasım'da tecavüze uğradığını, o zamandan bu yana da tecavüzlerin sürdüğünü anlattı.

Sandbhor, "8 Kasım'da zanlılardan biri kız öğrenciye telefon ederek derslerine yardım etmesi için evine çağırdı. Genç kız, eve gelir gelmez, bu zanlı ve arkadaşlarının toplu tecavüzüne uğradı. Erkek öğrenciler, kızı, çektikleri videoyu sosyal medyaya yüklemekle tehdit ettiler ve ondan sonra da tecavüzlere devam ettiler. Aynı zamanda video klibini WhatsApp'a da yüklediler." dedi.

Toplu tecavüze uğrayan genç kızın babası hayatta değil. Annesi yurt dışında çalışan kız öğrenci, kız kardeşi, büyükannesi ve teyzesiyle birlikte yaşıyor.

Video, WhatsApp'ta yaygın şekilde paylaşıldı ve Çarşamba günü birisi genç kızın teyzesine klibi gönderdi. Polis, bunun üzerine tecavüz mağduru genç kızla konuşarak olanları anlattırdıklarını söyledi.

Bu son olay, üç yıl önce büyük yankı uyandıran davada suçlu bulunan 18 yaşından küçük bir gencin serbest kalacağı bir dönemde yaşandı.

Söz konusu olayda genç bir kadın Delhi'deki bir otobüste toplu tecavüze uğradıktan sonra ölmüş; olay Hindistan'daki cinsel saldırılarla ilişkili yasalar ve özellikle de 18 yaşından küçük sanıklara yönelik düzenlemeler, toplumda yoğun şekilde tartışılmıştı.