Abone Ol

Simone Gutsche köpekbalığına yem oluyordu!

Alman manken Simone Gutsche, Amerika'nın Florida eyaletinde tatilin tadını çıkarırken, birkaç metre dibine kadar sokulan kaplan köpekbalığını fark etmedi.

Simone Gutsche köpekbalığına yem oluyordu!

Simone Gutsche, Cape Canaveral'in Cocoa Beach bölgesinde Atlantik Okyanusu'nun sularında rahatlamak istedi. Arkasında kocaman bir kaplan köpekbalığının yüzdüğünden habersiz olan Alman modele, sahilde dehşete düşen tatilciler uyarı amaçlı el sallamaya başladı.


Hayranlarının kendisine sevgi gösterisinde bulunduğunu düşünmen 34 yaşındaki güzel, "Suda hiç kimse yoktu, etrafta da çok fazla insan yoktu. Bu sakinliği güzel buldum. Bir çift, hararetle ve heyecan içinde bana el sallıyordu. Nezaket gereği ben de onlara el salladım" ifadelerini kullandı.

"O KADAR ÇOK KORKTUM Kİ..."

Şans eseri bir şeylerin ters gittiğini anlayan Simone Gutsche, birkaç metre uzaklıktaki kıyıya kendini attı. Ünlü model, ne kadar büyük bir tehlike atlattığını ancak sahile çıktığı anda fark ettiğini söyledi. Alman model, "Sahildeki insanlar bana arkamda 5 metre uzunluğunda bir köpekbalığının yüzdüğünü söyledi. O kadar çok korktum ki, günlerce suya giremedim" sözleriyle yaşadığı dehşeti anlattı.