Abone Ol

Hakan Akkaya Simge Tertemiz'i ağlattı

İşte Benim Stilim 2016 12 Ocak 2016 Salı günü yayınlanan 8. bölümünde Simge Tertemiz rol yapamadığını ve ilk defa Hakan Akkaya'dan aldığı yorumların gücüne gittiğini söyledi.

Hakan Akkaya Simge Tertemiz'i ağlattı

Hakan Akkaya'nın kibirli gibi durduğunu söylemesi üzerine Simge kendisini yanlış ifade ettiğini düşündüğü için üzüldüğünü söyledi.

Hakan Akkaya daha sonra Simge'nin ağlamasını tribünlere ağlamak olarak değerlendirdi. Simge daha sonra insan olduklarını ve ciddi problemleri olduğunu söyledi.

Simge daha sonra hiç bir zaman kibirli, egolu biri olmadığını söyledi ve Hakan Akkaya ile ilgili sorunu olmadığını söyledi. Simge daha sonra oğlunun rahatsız olduğunu ve o yüzden bu kadar tepki verdiğini söyledi.

Hakan Akkaya Simge Tertemiz'i ağlattı - Resim: 1İşte Benim Stilim'de kemer krizi

İnci Pars ise Simge'nin başta dediğini ben rol yapamam o yüzden oyuncu olamadım sözünün yanlış anlaşılacağını düşündüğü için onu düzeltmesini istedi. Simge ise bu durumu yanlış anladı.

Yasemin Öztürk ise bunun bakış açısı olduğunu söyledi. Gizem Özdilli ise kavga sever bir insan olmadığını, ufacık bir şeyden herkesin patlamaya hazır olduğunu, dışarıdan basit göründüğünü ama bu yarışmanın hiç basit olmadığını ve hayatlarını bu yarışmaya göre yeniden düzenlediklerini söyledi.

Hakan Akkaya Simge Tertemiz'i ağlattı - Resim: 2İşte Benim Stilim'de Berna Öztürk, Neslihan Önder'in fiziğini kıskandı mı?

Daha sonra sinirlerin yıprandığını ileride daha büyük tartışmalar yaşanacağını düşündüğünü söyledi.

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; , Ivana Sert, Uğurkan Erez, Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor.

Yarışmacılar: Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder