Abone Ol

Simge Sağın'ın itirafları olay oldu: Seksi olmak hoşuma gidiyor

'Öpücem', 'Aşkın Olayım', 'Yankı' gibi popüler parçalarıyla tanınan Simge Sağın, iletişimci Özgür Aras'ın projesi, akustik konser serisinin ilkini Caddebostan Kültür Merkezi'nde verdi. Güzel popçu, şarkıları kadar açıklamalarıyla da dikkat çekti.

Simge Sağın'ın itirafları olay oldu: Seksi olmak hoşuma gidiyor

Kendi şarkılarının yanı sıra sahne de söylemekten hoşlandığı parçaların akustik hallerini konserinde seslendiren Simge, müzik severlere unutulmaz anlar yaşattı.

Simge'nin konserini; Melahat Gürses, Deniz Seki, Emel Müftüoğlu, İrem Sak, Ersay Üner, Müjde Uzman, Alper Narman, Onur Bayraşa, Onurr, Fikri Karayel, Ayşegül Mermer gibi ünlü isimler izledi.

Simge Sağın'ın itirafları olay oldu: Seksi olmak hoşuma gidiyor - Resim: 1

Şarkıları kadar açıklamaları da geceye damga vuran Simge Sağın, özel hayatı hakkında ilk kez bu kadar samimi itiraflarda bulundu.

38 yaşındaki güzel, "Uzun zamandır yalnızım. Kalbim boş, ama aşka kapım açık. Hayatımı artık özel biriyle paylaşmak istiyorum. Bu yüzden kanallarımı açtım ve enerjimi yolladım. Hayatıma kim girecek merak ediyorum. Umarım bu yoğunlukta biriyle tanışacak şansı bulurum" dedi.

"Öyle pizza seçer gibi sevgili siparişi veremezsiniz. Ancak benim için karakter çok önemli. İlle de kriter isterseniz; komik olsun, beni güldürsün. Birlikte eğlenelim."

Aşka kapılarını açtığını belirten Simge, "Kendimi güzel buluyorum. Seksi miyim, bilmiyorum. Ama öyle algılanmak hoşuma gidiyor" ifadelerini kullandı.

acunn.com