Abone Ol

Sertab Erener'e büyük tepki: Tam bir terbiyesizlik

Sertab Erener'in sahneden inmesini istediği Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'ya Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'dan destek geldi.

Sertab Erener'e büyük tepki: Tam bir terbiyesizlik

Çatalca Erguvan Festivali’nde sahne alan Sertab Erener, protokol için ayrılan bölümün geniş olması nedeniyle kendisini yakından izleyemeyen seyircilerini sahneye davet etti. Duruma tepki gösteren CHP'li Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'yı ise sahneden kovdu.

CHP'li Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'ya, bir başka CHP’li başkandan, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'dan destek geldi. CHP'li Özcan Işıklar yaşananlara ilişkin sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Işıklar'ın sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle:

“Belediyenin koyduğu düzene uyarak sahne almak mecburiyetindedir. Beğenmiyorsa o düzeni gelmez Sertap Erener’in yaptığı tam bir terbiyesizliktir Onu sahneden indirmeyen sahnenin ve onun parasını ödeyen belediye başkanının nezaketinden olduğunu unutmayın bundan sonra seçilmiş belediye başkanına üstelik onu parasını ödeyen kurumun şartlarına uymayan o sanatçıyı bakın bakalım hangi kurum parasını ödeyip de onu saygısızlığına katlanır.Cem nezaketli davranmış bu hareketi benim belediyemde yapsaydı onu o sahneden indirirdim. Silivri’de buna benzer bir Mustafa Sandal vakası yaşandı ve mikrofon elinden alınarak sahneden indirildi, herkes haddini bilecek yok öyle terbiyesizlik.”